- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- 103
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
-
Allahin belalari ya cok sinirlendim babana Allab rahmet eylesin insallah. Polise basvurursan kim olduguni bulurlar, sikayetci olun.
Annem basvuru yapmıs ve cıddıye almamıslar benım basvurum kabul edılır mı acaba esı gelsın derlerse annem gelemez 10 saat mesafe var
Allah rahmet eylesin.Sizlere de sabır diliyorum.Sizi anlıyorum. O babanın numarası her şeyi her şeyi çok kıymetli. Bir de insanın başına böyle bir şey gelmesi insanı çok üzer.
O numarayı alanı savcılığa şikayet etseniz belki numarayı bir daha kullanılmamak üzere kapatırlar.
Siber suçlara bildirin sizin adınıza çok üzüldümBir insan nasıl bu kadar vıcdansız olabılır bılmıyorum 3 yıl once babam vefat ettı ve bırı once facebook hesabını sonrada kapanan telefon numarasını almıs once durmadan bıze mesaj atarak goruntulu arama yollayarak rahatsız ettı ve engelledık ama ya bızım gıbı rahmetlı babamın arkadaslarını akrabalarınıda rahatsız edıyorsa?Bu kısı ıcın hıcbırsey yapılamaz mı? bılgısı olan yardım etsın lutfen yaptıgı bu ısın cezasını cekmesını ıstıyorum bır yabancının babama aıt olan butun ozel seylere ulasmıs olması benı cok rahatsız edıyor
Adınıza çok üzüldüm. Facebook’tan mi arama oluyor yoksa telefon numarasından mı? Eğer telefon numarasından da aranıyorsanız büyük ihtimal kesinlikle sizi tanıyan birisi aklınca şaka yapıyor.
Böyle bir şeyi insan neden yapar ki?Sizden para vb.talepleri oldu mu?
Eger faturalari odemediyseniz yada kontor yuklemediyseniz ve hat iptal olduysa baskasina satmislardir. Bu yasal bir islem. Hak iddia edemezsiniz.
Rahatsiz ettigi icin sadece savciliga basvurabilirsiniz. Facebooka da mail atin babanizin vefatina dair belgeyide maile gonderin anma sayfasi olarak hesabi size teslim edecektirler.
https://m.facebook.com/help/1216349518398524?helpref=hc_fnavBu maılı nasıl atacagız ben cok ugrastım sadece sıkayet edebıldım
Olum belgesını noterden ıngılızceye cevırtmek gerekıyormus bunun icin cıktı kabul ederlerse olur sanırım cunku suan belge annemde o bana gonderır bende o seklıde yaparım cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın
Yaşadığınız durum zor ama kapanan numaralar havuzdan rastgele verilebilir birine kapattırmasaydınız keşke ilginç olan sürekli sizi araması biri özellikle mi almış acaba facebook falan da girince iyice ilginç oluyor bir düşmanınız var mıBir insan nasıl bu kadar vıcdansız olabılır bılmıyorum 3 yıl once babam vefat ettı ve bırı once facebook hesabını sonrada kapanan telefon numarasını almıs once durmadan bıze mesaj atarak goruntulu arama yollayarak rahatsız ettı ve engelledık ama ya bızım gıbı rahmetlı babamın arkadaslarını akrabalarınıda rahatsız edıyorsa?Bu kısı ıcın hıcbırsey yapılamaz mı? bılgısı olan yardım etsın lutfen yaptıgı bu ısın cezasını cekmesını ıstıyorum bır yabancının babama aıt olan butun ozel seylere ulasmıs olması benı cok rahatsız edıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?