Vefat Eden Eşim Daha Önce Evliymiş...

Ben bunu kandırmak olarak düşünmüyorum. Ortada bir çeşit alış veriş varmış bitmiş. Üzerinden de çok zaman geçmiş. Belki duygusal bir bağ bile yok, görücü usulü. Neden anlatayım ki böyle bir şeyi. İz yok, işaret yok, ileriye dönük hayatımızı etkileyecek yaptırım yok. Ha olmuş ha olmamış. Bu saatten sonra üzerinde durmaya bile değmez

Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalide ve kayınpedere henüz soramadım ama çok yakın birinden durumu öğrendim. Nişan gibi bir şey olmuş, asıl amaç yurt dışına çıkmakmış. Resmi nikah vs kıyılmış daha sonra kızın özel hayatı biraz sıkıntılı olduğu için ayrılmışlar.
Hım benim size sorduğum gibi, yurtdışı formalitesi olabilir demiştim. Çocuğunuz nasıl dktra göründumu ?

Söylenen açıklama tam da beklediğim gibi geldi. Yoksa bir şekilde onca vakit içinde ortaya çıkardı. Rahmetli olmuş eşiniz bunu bana neden söylemedin deseniz bir şey değişmeyecek maalesef ki çok acı... Muhtemelen böyle bir bilginiz olsa evlilik düşünmeyecektiniz onunla. İçinize sinmediyse elbette anne babasıyla konuşun hesap sorup kavga etmek değil ama bir şekilde dertleşmek, kalbinizi rahatlatmak için bence buna ihtiyacınız var.

Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalide ve kayınpedere henüz soramadım ama çok yakın birinden durumu öğrendim. Nişan gibi bir şey olmuş, asıl amaç yurt dışına çıkmakmış. Resmi nikah vs kıyılmış daha sonra kızın özel hayatı biraz sıkıntılı olduğu için ayrılmışlar.
Amaç yurt dışına çıkmaksa kızın özel hayatı ne alaka?

Amaç yurt dışına çıkmaksa kızın özel hayatı ne alaka?
genelde yurtdisina evlenip giden insanlar nikahi onceden yapiyor, benim de nisanla beraber nikahim olmustu islemleri halletmek icin, zaten uzun suruyor. nisan atinca bosanma islemlerini de gerceklestirmisler.

genelde yurtdisina evlenip giden insanlar nikahi onceden yapiyor, benim de nisanla beraber nikahim olmustu islemleri halletmek icin, zaten uzun suruyor. nisan atinca bosanma islemlerini de gerceklestirmisler.
İyide özel hayat ne alaka burada.Amaç sadece yurtdışıysa özel hayatı takmazlardı.Ama gerçek evlilikse o zaman sorun edilir.Anlamlandıramadım.

Çok merak ediyorum, nasıl hesap sorardınız?
Ailesinden tabiki.
Varsa başka yakınından.
Adamı mezardan çıkarıp sorcak deil heralde 🤪
Hesap sorsan ne olcak diceksin ??
Belki acılar hafifleyebilir unutmak kolaylaşabilir tabi eğer yalan varsa işin içinde...

İyide özel hayat ne alaka burada.Amaç sadece yurtdışıysa özel hayatı takmazlardı.Ama gerçek evlilikse o zaman sorun edilir.Anlamlandıramadım.
Aslen yurt dışına çıkmak amaçlanmış ama kızın özel hayatı sorunlu olmasa normal bir evlilik gibi devam edecekti anladığım kadarıyla. Yani yurt dışına çıkınca boşanma olmayacaktı.

Back
X