vefat eden sevgilimin eşyaları

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
Hayırlı akşamlar herkese yaklaşık 2.5 sene önce erkek arkadaşım vefat etmişti. Şimdi hayatımda başka biri var. Ama ben O'nun eşyalarını hala saklıyorum anısına saygım var at demeyin asla atmam çünkü o eşyaların layık olduğu yer çöp değil ama saklarsam da şuan hayatımda olan adama ihanet ediyor gibi hissedeceğim zira kendisini çok seviyorum . Sizce o eşyaları ne yapabilirim ?

Hayırlı akşamlar herkese yaklaşık 2.5 sene önce erkek arkadaşım vefat etmişti. Şimdi hayatımda başka biri var. Ama ben O'nun eşyalarını hala saklıyorum anısına saygım var at demeyin asla atmam çünkü o eşyaların layık olduğu yer çöp değil ama saklarsam da şuan hayatımda olan adama ihanet ediyor gibi hissedeceğim zira kendisini çok seviyorum . Sizce o eşyaları ne yapabilirim ?
ailesine ver.

Ne yaparsan yap ama önce Empati yap. Şu an ki sevgilinde böyle bi durumu varsa ne hissedersen

Onun eşyaları değil de "benim" anılarım diye bakmaya çalışırsanız şu anda hayatınızdaki kişiye ihanet etmiş sayılmazsınız. Altı üstü eşya, şu anki sevgilinizin takılmaması gerek.

Ben boşanmış ve 2 çocuk annesi bir kadınım. Yeniden evlenmeye kalksam, yeni eş adayım benim çocuklarıma baktıkça benim eski evliliğimi mi hatırlayacak yani? Sürekli rahatsız mı olacak? Eşyaları attım diyelim, çocuklarımı ne yapacağım?

Biten bitmiştir, geçen de geçmişte kalmıştır. Siz o eşyaları size hatırlattığı güzel anlar için saklıyorsunuz, sizin hayatınızın bir parçası idi o anlar. Kişilere takılmayalım.

Başınız sağolsun... Çok zor bir durum... Bence erkek arkadaşınıza eşyaların kime ait olduğunu söylemeyin ve vermeyin kimseye o eşyaları. Kendinizi kötü hissetmeyin şu anki sevgilinize karşı çünkü bunda yanlış olan hiçbir şey yok.

Ben kaç yıldır saklıyorum. Neler hissetiğini çok iyi biliyorum. Ben hayatıma kim girerse girsin atmayı düşünmüyorum. o sadece bir anı. Sen bilirsin ama ilerde pişman olabilirsin. Bu adamla evli bile değilsin ki. Kaldı ki ben evlenmiş olsam dahi atmam, birine veremem, kurtulmayı düşünemem.

Hayat devam ediyor ve bir şekilde sizde devam etmek zorundasınız.
Açıklamasını yapamayacaksınız ailesine vermeniz çok iyi olur küçük bir hediye ayırırsınız kendinize o kalır saklarsınız.Anı işte.Onlarda mutlu olur bundan.

eşyalara biz anlam yüklüyoruz o nedenle bakış açınızı değiştirin. bir sandığa ya da kilitli bir kutuya koyup her an elinizin altında olmayacak yere koymakta fayda var.

dursun bir yerde kimseye zararı yoktur

yani şuan ki erkek arkadaşım çok anlayışlı zaten bir şey demez dolabımda bir kutuda duruyor aslada eşyalarımı karıştırmaz zaten . Yani sırf şuan hayatımda olan kişiden ziyade hani elbet biiri olacak elbet evleneceğim daha ne kadar tutabilirim şimdi biri varken halletmem daaha kolay olur diye düşünmüştüm ama şuan onun eşyalarından ziyade benim anılarım diye bakmak ta mantıklı gibi geldi..

vermeyin kimseye, atmayın da.
uzun ömrü olsun, çok sevdiğim bir sevgilim vardı. aşık olduğum adam, ayrıldık ama ben hala eşyalarını saklarım. bir kolide bir bazanın altında duruyorlar, albümümüz bile.
onlar benim de anılarım, ilk aşkımın anıları. asla kıyıp da atamam, veremem, üstelik biz can yakan bir şekilde ayrıldık, herkes artık bir iki seneye kadar evlenirler derken ayrıldık.
20 yıl sonra dönüp baktığımda ilk aşkımın heyecanını yeniden yaşayacağım ben. siz de atmayın, saklayın. o hiç yaşamamış gibi yapmayın. yaşadı ve hayatınızdan geçti, bırakın olduğu yerde kalsın. sevgiliniz zaten vicdanlı bir insansa bir ölüyle savaşmasının manasının olmadığını bilir.
başınız sağolsun. dilerim sizin ve sevdiklerinizin ömrü uzun olur.

başın sağolsun.....
şimdi vefat eden birinin eşyasını saklamanın enerjisel boyutunu anlatmiycam şimdi ama sadece şunu söyliyim ...iyi değil....

X