vefk yaptırmak istiyorum

SnackSadness

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
29
3
6
35
İstanbul
merhba arkadaşlar. öncelikle lütfen bilmiş bilmiş akıl verip böyle işlere girme canım filn diye cevaplarla oyalamayın lütfen. Karar vermiş durumdayım. İnternetten oluduklarıma göre vefk büyü gibi günah da değişmiş. Erkek arkadşımın bana bağlanmasını ve daha ilgili olmasını sağlayacak bi vefk istiyorum. Yaptırmış olanlarınız varsa lütfen yardımcı olun bana. Artık o kadar yoruldum ki bir de bu yolu deniycem. Ayrıl demeyin o bir olasılık değil benim için :) işte böyle zor bir durumdayım anlıycanız :/

Bilmişlik yapıp, bu konuların burada açılması yasak diyorum...
Erkek arkadaşını kendine daha iyi bağlamak istiyorsan aklını ve yüreğini kullan..
Tesirli dua ile değil..
Anlamı buymuş.....

''Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı vefktir '' :52:

Vefk yolu ile birini kendine bağlamak , sonra da bana nasıl aşık bakın demek içine sinecek mi ?

''Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı vefktir '' :52:

Vefk yolu ile birini kendine bağlamak , sonra da bana nasıl aşık bakın demek içine sinecek mi ?

eger bırısını sana bağlamak ıcın yapılıyorsa töbe töbe o adam sana oyle gelmesin daha ıyı birde başka çaresi yokmuşmuş... Sen vefk olmazsa bağlama büyüsüne geçersin...Nede olsa o daha etkili.

wefki ilk defa duydum ama
böyle şeylerle uğraşacağınıza oturup normal yoldan dua etseniz olmuyor mu?

(biraz bilmişlik gibi oldu ama :ssz:)

Eski dil kullaniliyorsa ben gideyim. :ssz: Vefk i duymadigim icin cok mu cahilim yoksa. :27:

Sitede buyu tarzi konular yasak.

Son düzenleme:
Bu ne bencillik.
İstediğiniz şey bir insanın istem dışı sizin istediğinizi yapması.
Sizin için düşünülse hoşunuza gider miydi?
Böyle şeylerle bağlanır mı bağlanmaz mı bilemem ama çok büyük bir vebal bu.

Sitede büyü, muska, cin, peri, üfürük vb konular açmak, saydıklarımı yapan hocalar aramak yasaktır.

Back
X