- 6 Mart 2024
- 10.501
- 19.109
- 218
- Konu Sahibi metainflux
evlenip 3 çocuk yapılacağına inancı var ama veneteryanlık mı sıkıntı .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de degil zaten. ben kendim olamazdım sanırım ama iliskide sorun olusturacagını da düsünmedim.Niye vejeteryan olmak çok büyük sorunmuş gibi konu açıldığını anlayamadım
Arkadaş grubunuz kızı kıskanmış olabilir mi? Yani bu kadar basit bir sebeple bu ilişki olmaz diyorlarsa başka açıklama gelmiyor aklıma.çünkü bizim kız arkadas grubumuzda tek tip ve olumsuz yorum yapıldı. ben haric.
Degisik bir kiliseye baglıymıs, o kilisede vejeteryanlık önerildigi icin uyguluyorlarmıs.Vejetaryen burada şifreli kelime olarak falan mı kullanıldı? Yani bu ihtimal bile bana daha mantıklı geldi. Ya da kelimenin anlamını tam bilmiyor arkadaşınız. İlk paragrafta da konu ile zerre ilgisi olmayan inanç durumlarından falan bahsetmişsiniz zaten.
Din, dil, kültür farkını aşabilen insanlar yeme alışkanlıklarıyla ilgili sorun yaşamazlar, siz merak etmeyin. Mideleri ortak değil sonuçta. Vejetaryen ya da değil, herkes de her şeyi yemiyor ki, illa farklı zevkler, alışkanlıklar oluyor.
Bence vejeteryanlık o kilisedeki en normal şeydir. Kız iyice araştırsın çocuğuDegisik bir kiliseye baglıymıs, o kilisede vejeteryanlık önerildigi icin uyguluyorlarmıs.
merhaba bir arkadasım ekolu olarak geldim.
arkadasım yurt dısında yasıyor 26 yasında.
baglam olusturması acısından, kendisi inanclı olsa da pratikte rahat yasayan birisi alkol cinsellik vb. konularda.
uygulamadan bi cocukla tanısmıs. beyaz atlı prens ayarında, best model tarzı sarısın mavi gözlü yakısıklı 190 kaslı falan bi tip. kıvanc tatlıtug’un daha baby face ve kaslı hali diye tarif edebilirim
şöyle ki cocuk baya inanclı (hristiyan) ve vejeteryan. ailesi vejeteryan yetistirmis direkt. alkol sigara vb seylerden de kacınıyormus saglık acısından.
arkadasım cocuga düsmüs durumda, görüsüyorlar. cocuk da baya ilgileniyor gibi onunla. hatta bizimkine “ben cocukları cok seviyorum. 3 cocuk istiyorum, su an erken ama birkac yıla cok isterim” falan demis konusu acılınca. 24 yasında o da. sen de vejeteryan ol vb beklentide degilmis. ama bence yine de aynı eve girince zor olabilir.
sizce vejeteryan erkekle olur mu? fikrinizi merak ettim.
Arkadaşınız veya siz de bunu duyunca kafanızda düğün müziği mi çaldı ? Beraber yaşayan, çocuk sahibi olan ancak evlenmeyen onlarca insan da var mesela.“ben cocukları cok seviyorum. 3 cocuk istiyorum, su an erken ama birkac yıla cok isterim” falan demis konusu acılınca.
seventh day adventist kilisesi olabilirBence vejeteryanlık o kilisedeki en normal şeydir. Kız iyice araştırsın çocuğu
Vaşşşşş benim gibi vejeteryanların soyu tükenmiş de haberim yokmuşşşşşşşşşşTelastan ziyade forumdaki hanımların fikrini merak ettim, cok fazla karsılasılmayan bir durum. Güzel bakıs acıları sunuluyor burada.
aynen sanırım öyle bir seydiseventh day adventist kilisesi olabilir
hahah bizim gibi etobur yamyamlarla yolunuz kesişmemiş diyelimVaşşşşş benim gibi vejeteryanların soyu tükenmiş de haberim yokmuşşşşşşşşşş![]()
Valla evimdeki herkes et yiyor ben hariç. Evimde ki tartışmaların vs hiçbirinin sebebi de yiyecek tercihleri olmadı bunca yıl.aynen sanırım öyle bir seydi
hahah bizim gibi etobur yamyamlarla yolunuz kesişmemiş diyelimsaygılarımı sunarım
yurtdışına gidecek kadar okumuş etmiş bir kız mı buvejeteryan insanlarvejeteryanlık. Belki sizin cevrenizde vardır bilemedim
orada büyümedi, daha yeni gitti sayılır. genelde oradaki türklerle takılıyordu, dateleri de türk ortadoğulu vs. büyüksehirde okudu ama öyle boun gibi cok iyi bi ünide degil.yurtdışına gidecek kadar okumuş etmiş bir kız mı bu
yoksa orada yetişme mi? orada yeitşenlern de o tipik profilinden mi?
yani benim y.dışındaki boğaziçi mezunu arkadaşlarımın mesela hepsi vegan
bırakın veteryanı direkt vegan
burada 2 kuzenim b.içi mezunu onlar da vegan kızlar
okumuş y.dışında çalışa vs. kesimle yaygın olmayan bişey değil yani, ben kimi yemeğe alacak osam önce anket yapıyordum kim ne yiyor ne yemiyor diye, ki bunlar 15 sene önceydi şimdi avrupada vganlık bio kültürü karbon ayakizi konuları çok daha popüler eskiye göre
çok şaşırdım konuya
ha arkdaşınız tipik bir gurbetçi kızıysa konu değişir.