Vekilliğe bir reklam arası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Cumhuriyet'e '90 yıllık reklam arası bitti' diyen "Bizans dostu kahpe İnönü" tweeti paylaşan AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, AK Parti'nin 7 Haziran milletvekili listesinde yer almadı.
Sitene Ekle
vekillige-bir-reklam-arasi-5499015.Jpeg

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki karşılama töreninde, tarihteki temsili Türk askerleriyle birlikte çekilmiş fotoğrafını Twitter’dan paylaşan Ak Parti Balıkesir milletvekili Tülay Babuşçu “Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin’i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı’yla Cumhurbaşkanı’mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabiiki Sn Cumhurbaşkanımızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık Reklam arası sona erdi" diye yazmıştı.

Bu sözlerine gelen tepkilere de “Beni tahrik edeceğinizi düşünerek bir beklentiniz mi var bilmiyorum ama size sadece gülüyorum. Günümü şenlendirirsiniz sağolun” yanıtını vermişti.

Babuşçu, büyük tepki çeken bu tweetinden sonra da yaptığı bir retweet ile şimşekleri üzerine çekmişti...

http://www.milliyet.com.tr/vekillige-bir-reklam-arasi/siyaset/detay/2040657/default.htm

vekilliğe sonsuza kadar reklam arası, o ama ölene kadar kıyak emekli maaşı da cepte, ne gibi katkıları olmuş türkiye cumhuriyerinede kıyak emekliliği hak etmiş merak konusu

yanılmıyorsam vekillerin çocuklarıda emekli vekil ölünce para almaya devam ediyor, yanlış biliyorsam düzeltin arkadaşlar, sanki şu geçen arınçın üç gün konuşurlar sonra unuturlar dediği tasarıda bu da vardı ama yanlış hatırlıyor olabilirim

Seni mecliste gormeyecegimiz icin sevindim, ama sirtimizdan beslenmeye devam edecekmissin bunada uzuldum.
Sanki Bir reklam arasinada akepenin ihtiyaci var gibi...

Söylediklerin akpye bile fazla gelmiş babuşçu. O reklam arası sayesinde seçilme hakkına sahip oldun sahneye çıktın fikir beyan etme hakkı buldun.

Aday gösterilmemesi isabet olmuş.

X