Velayet hakkında hukuki bilgisi olan

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Merhaba Kızlar ,

Aralık ayında oğlumun geniz eti ameliyatı olması lazım. Velayeti ben de çocuğun ama ameliyat için git babadan imza al , izin vermesi gerek gibi bir şey demez dimi bana hastane...

Aylardır çocuğunu aramıyor , sormuyor , görmüyor , bayram , doğum günü vs.... Ne baba kişisi ne de sülalesi ile hiç bir temasımız yok. ÇOK ŞÜKÜR Kİ...

Babanın ulaşılabilir telefonu yok zaten , nerede olduğu da belli değil....

Konu hakkında yasal bilgi paylaşımı rica ediyorum.

Bızımde bıyolojık babayla bagımız yok. 9 yasına gırecek.Dogumdan sonra ayrıldık. Hıc bu tarz seylerde ona ıhtıyac duymadık. Gerek yok ıstemezler

Cok gecmis olsun ayni ameliyati bende 5 yasindaki ogluma yaptirdim.gecen yil.babayla birlikteyiz ama islemleri ben yaptirdim anne imzasi yeterliydi.sikinti etmeyin.cokta raht geciyor operasyon sonrasi.simdiden Allah sifasini versin.

Cok gecmis olsun ayni ameliyati bende 5 yasindaki ogluma yaptirdim.gecen yil.babayla birlikteyiz ama islemleri ben yaptirdim anne imzasi yeterliydi.sikinti etmeyin.cokta raht geciyor operasyon sonrasi.simdiden Allah sifasini versin.
Ay inşallah ameliyattan sonra kaç gün sonra iyileşiyor peki ? Size de geçmiş olsun.

Sagolun.
Geniz eti ve kulak tüpü ameliyati yaptirdik.iki gun istirahat verdi.sonra sosyal hayatina dönsün dedi.zaten narkozun etkisi geçince benim oğlan hic ameliyat olmamis gibiydi.ozelde degil devlet hastanesinde yaptirdik bu arada.

Sagolun.
Geniz eti ve kulak tüpü ameliyati yaptirdik.iki gun istirahat verdi.sonra sosyal hayatina dönsün dedi.zaten narkozun etkisi geçince benim oğlan hic ameliyat olmamis gibiydi.ozelde degil devlet hastanesinde yaptirdik bu arada.
Bizim de devlette olacak zaten işten izin almam gerekecek inşallah bir sıkıntı olmadan biz de atlatırız. Çocuk hiç uyuyamıyor.

Back
X