- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Teşekkür ederimGeçmiş olsun bu arada
İsterler mi diye soruyorum zaten :)Cok gecnis olsun. Velayet sizdeymis neden babadan da imza isteniyor ki ?
Tamam teşekkür ederim sadece kafama takıldı şimdi doktor ameliyat deyince sevindim :)Bızımde bıyolojık babayla bagımız yok. 9 yasına gırecek.Dogumdan sonra ayrıldık. Hıc bu tarz seylerde ona ıhtıyac duymadık. Gerek yok ıstemezler
Çok rahatladım teşekkürler.Bev evliyken bile eşimden imza istemeden 2 çocuğumu da ameliyat ettirdim.
Merak etmeyin eski eşinizden imza falan istemezler.
Ay inşallah ameliyattan sonra kaç gün sonra iyileşiyor peki ? Size de geçmiş olsun.Cok gecmis olsun ayni ameliyati bende 5 yasindaki ogluma yaptirdim.gecen yil.babayla birlikteyiz ama islemleri ben yaptirdim anne imzasi yeterliydi.sikinti etmeyin.cokta raht geciyor operasyon sonrasi.simdiden Allah sifasini versin.
Bizim de devlette olacak zaten işten izin almam gerekecek inşallah bir sıkıntı olmadan biz de atlatırız. Çocuk hiç uyuyamıyor.Sagolun.
Geniz eti ve kulak tüpü ameliyati yaptirdik.iki gun istirahat verdi.sonra sosyal hayatina dönsün dedi.zaten narkozun etkisi geçince benim oğlan hic ameliyat olmamis gibiydi.ozelde degil devlet hastanesinde yaptirdik bu arada.
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun şimdiden..
Hayır, sağlık konusunda babanın iznine ihtiyaç yok.
Velayeti sizde bile olsa yurtdışına çıkaracak olursanız eski eşinizin iznine ihtiyaç oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?