- 30 Ağustos 2019
- 68
- 43
- 8
- 30
- Konu Sahibi TanricaHeraa
-
Çok teşekkür ederim daha sonra alırlar diye korkuyor ikna edemedim sizlere danışayım dedimVelayeti kolay kolay babaya vermezler hiç korkmasın. Daha küçük hicbie hakim vermez babaya. 18 yaşına kadar kalır diye biliyorum. Çocuk kendi rızasıyla babasının velayetini istemediği sürece avukatlar daha iyi bilir tabi ama benim bildigim bu şekilde. Boşansın nafakasini da alır çocuğunu da.
Teşekkür ederimÇocuğa 7 yasinda soruyorlar biliyorum
Oyuzden 7yasina kadar durur velayet
Sonrasi degisir
Çocuğa güven olmaz cocuk babamin yanında durmak istiyorum derse ki cocuklari karsi taraf kullanip genelde cocuklar diger tarafi isteyebiliyorTeşekkür ederim
Yok annenin yetersizlik durumu olursa ancak alabilirler evsiz kalması, bakamayacak duruma gelmesi, akıl sağlığını yitirmesi , kötü yola düşmesi vs... Hatta burada bir konu açılmıştı sözde cocuğun babası sözlesme maddelerine "evlilik durumunda velayeti babaya devrediyorum" gibi bir sey ekletmek istemisti de ekletememişti. Sanırım her halükafda anne alıyor. 'Ocuğun rızası babada değilse tabi.Çok teşekkür ederim daha sonra alırlar diye korkuyor ikna edemedim sizlere danışayım dedim
Su an 3 yaşında çocuk su an bile babasının yanında aşırıhuzursuz çünkü babanın davranışları çocuğu korkutuyor ablamızın bu nedenle o adama katlanması çok üzüyor biziÇocuğa güven olmaz cocuk babamin yanında durmak istiyorum derse ki cocuklari karsi taraf kullanip genelde cocuklar diger tarafi isteyebiliyor
Bu konu olmasa gayet ayaklarının üzerinde duran biri eminim ki şimdikinden daha mutlu olacaklarYok annenin yetersizlik durumu olursa ancak alabilirler evsiz kalması, bakamayacak duruma gelmesi, akıl sağlığını yitirmesi , kötü yola düşmesi vs... Hatta burada bir konu açılmıştı sözde cocuğun babası sözlesme maddelerine "evlilik durumunda velayeti babaya devrediyorum" gibi bir sey ekletmek istemisti de ekletememişti. Sanırım her halükafda anne alıyor. 'Ocuğun rızası babada değilse tabi.
Tehditleri kayıt yapsin ve gerekli kanitlari topladiktan sonra bir avukatla görüşüp avukat elindeki kabitlara bakarak ablanizi yonlendirsin. Daha fazla böyle bir eziyeti çekmesinHanımlar merhaba bir derdim var çok sevdiğim bir ablam eşiyle anlaşamıyor 3 yaşında çocuğu var ama karşı taraf sürekli çocuğun velayetini almakla tehdit ediyor. Abla da çocuğun velayetini alırlar diye korkuyor ve boşanamıyor. Fiziksel değil ama psikolojik şiddet ön planda. Çocuğun velayet durumu ne olur eğer onda kalırsa kaç yaşına kadar kalır velayet ablamizda bilgisi olanlar paylaşırsa çok mutlu oluruz
Olurlar tabi o ilk adım cesaret gerektiriyor sadece. Yukarıda bir üye 7 yasinda sorarlar demiş ama. Öyle pat diye gelip sormazlar herhalde babanın velayet davasi acmasi falan gerekir. Ki bence açmaz uğraşmaz. Onun derdi anneyle 4 yıla umuru olmaz.Bu konu olmasa gayet ayaklarının üzerinde duran biri eminim ki şimdikinden daha mutlu olacaklar
Bunun icin babanin velayet davasi acmasi gerekmez mi ? Durduk yere sormazlar herhaldeÇocuğa 7 yasinda soruyorlar biliyorum
Oyuzden 7yasina kadar durur velayet
Sonrasi degisir
Babasi vermek istemiyormus cocuguOlurlar tabi o ilk adım cesaret gerektiriyor sadece. Yukarıda bir üye 7 yasinda sorarlar demiş ama. Öyle pat diye gelip sormazlar herhalde babanın velayet davasi acmasi falan gerekir. Ki bence açmaz uğraşmaz. Onun derdi anneyle 4 yıla umuru olmaz.
Bunun icin babanin velayet davasi acmasi gerekmez mi ? Durduk yere sormazlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?