velayet ve minik bebeğim yardımm!!

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
kızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..

hiç bir b.k yapamaz. mahkeme küçücük bebeği annesinden başkasına vermez.
ama dikkat et görmeye geldiklerinde sakın alıp gitmelerine izin verme. sen ya da güvendiğin biri mutlaka yanlarında olsun. bu tehditlerini de kanıtlayıp mahkemeye sunarsan bebeğini görmelerini iyice zorlaştırabilirsin. bir anneyi bebeğiyle tehdit etmenin bedelini ödet onlara.

kızlar hepinize merhaba benim bir derdim var geceleri uyku bile uyamaz oldum eşimle boşanma aşamasındayız ben babamın evindeyim 7aylık hamileyken eşim alkol alıp bana tokat attı ve bu ilk değil hamileyken vurması yere düşmem ve ondan snra hamileyken kayınvalidemin beni hırpalayıp benim oğlum neden alkol alıyor bu hale geldi evlenmeseydn onla demesi..atesler içinde yandım ailemide arayamadım sonra evi terk ettim şimdi babamın evindeyim bebeğim dünyaya geldi Allahıma binlerce şükür cok sağlıklı..şimdi tek korkum onu benden almaları kayınvalidem sürekli kaçırıcam diye hbr gönderiyor kızlar neolur bu konu hakkında bir fikriniz varsa benim paylaşrmısınız şimdiden teşekkr ediyorum..

dava açtınız mı?

kayınvalideniz mesajla bu haberi birine verirse anında bunun resmini çekin belgeleyin ve saklayın.
ve bu haberi size getirenleri de şahit olarak gösterip avukatınıza tehdit edildiğinizi de ekleyin.

kayınvaliden görecekse gelsin kendi evınizde görsün sakın verme kayınvalidene.

dava açtınız mı?

kayınvalideniz mesajla bu haberi birine verirse anında bunun resmini çekin belgeleyin ve saklayın.
ve bu haberi size getirenleri de şahit olarak gösterip avukatınıza tehdit edildiğinizi de ekleyin.

kayınvaliden görecekse gelsin kendi evınizde görsün sakın verme kayınvalidene.

öncelikle cok teşkkr ederim cvp verdiğinz için evet dava açtım mahkemeye cıkılıcak kimse şahtlik yapmıyor korkudan kimse bulaşmak istemiyor ailem ve ben yalnızız geldiler evimde bebeği gösterdim birde demişler bebegi hiç görmedik diye bunaldım cok bunaldım

Hakim bebeğin evde görülmesi yönünde karar verir bebek küçük olduğu için. Ben de boşandım. Hakimin kararı bu şekilde oldu.

Alamaz kimse,polise haber verin tehdit edildiğinizi,mahkeme zaten bebek olduğu için size verecektir velayeti.
elimde kanıt yok bagırdı sokaklarda onu alıcam soyismi bize ait gör bak neler çektiricem sana delirticem seni diye kimsede şahtlik yapmak istemiyor işim cok zor

Hakim bebeğin evde görülmesi yönünde karar verir bebek küçük olduğu için. Ben de boşandım. Hakimin kararı bu şekilde oldu.
inşallh öyle olur bebeğim 6 aylık yabancı seçmeye başladı nasıl ağlıyor ben onu nasıl verşicem oraya diye düşüyordum hep cok teşkkrler yüreğime su serptin

hiç bir b.k yapamaz. mahkeme küçücük bebeği annesinden başkasına vermez.
ama dikkat et görmeye geldiklerinde sakın alıp gitmelerine izin verme. sen ya da güvendiğin biri mutlaka yanlarında olsun. bu tehditlerini de kanıtlayıp mahkemeye sunarsan bebeğini görmelerini iyice zorlaştırabilirsin. bir anneyi bebeğiyle tehdit etmenin bedelini ödet onlara.
cok pasif kalıyorum okdr acılar cektim ki beni sindirdiler kendimi cok güçsüz ve korkak hissediyorum onlarda bunu cok iyi biliyorlar

elimde kanıt yok bagırdı sokaklarda onu alıcam soyismi bize ait gör bak neler çektiricem sana delirticem seni diye kimsede şahtlik yapmak istemiyor işim cok zor
Şahit derken aileniz de mi bilmiyor.Onlar şahitlik yapar.Aynen ne dedilerse git bildir.İlerde mahkeme polise bildirdiğini de göz önüne alır.Korkma sadece temkinli ol.Yanında birileri olsun mümkünse sürekli.

Şahit derken aileniz de mi bilmiyor.Onlar şahitlik yapar.Aynen ne dedilerse git bildir.İlerde mahkeme polise bildirdiğini de göz önüne alır.Korkma sadece temkinli ol.Yanında birileri olsun mümkünse sürekli.
allhıma şükr ailem hep yanımda en büyk destekcim...onlarsz biryere cıkmıyorum zaten ak baba gibi çöküyorlar bide kaynanm bir terbiyesz sokak ortalarında sesi cıkyıgı kadr bagrıyor

inşallh öyle olur bebeğim 6 aylık yabancı seçmeye başladı nasıl ağlıyor ben onu nasıl verşicem oraya diye düşüyordum hep cok teşkkrler yüreğime su serptin
Biz anlaşmalı boşandık, bebeğim de iki aylık. Yani fark olur mu bilmiyorum ama inşallah karar sizin lehinize çıkar. Bebeğiniz küçük olduğu için sizden alınmaz. Yalnız, arkadaşların dediği gibi tehdit edildiğinizi ispatlarsanız yararınıza olur. Allah yardımcınız olsun.

Biz anlaşmalı boşandık, bebeğim de iki aylık. Yani fark olur mu bilmiyorum ama inşallah karar sizin lehinize çıkar. Bebeğiniz küçük olduğu için sizden alınmaz. Yalnız, arkadaşların dediği gibi tehdit edildiğinizi ispatlarsanız yararınıza olur. Allah yardımcınız olsun.
allh ragzı olsum anlsmaya calısılcak gibi insanlar değil inş hep dua ediyorum tek destegim bebegimm

Bunların hepsini mahkemede hakime anlatın. Bunları gören duyan yakınınız varsa tanık olmasını sağlayın. Bu arada avukat tutma gücünüz yoksa bulunduğunuz ilin barosuna adli yardım başvurusunda bulunabilirsiniz. Size avukat atayacaklar. Avukatınız zaten gerekli işlemleri yapacaktır ama mutlaka tanıklarınızı düşünün. Mahkemede bence bizzat çocuğunuzu kaçırmakla tehdit ettiklerini söyleyin. Korkmayın velayet size verilecektir. Onun dışında hem çocuğunuz hem kendiniz için nafaka alırsınız, karşı tarafın durumuna göre maddi manevi tazminat da alırsınız. Avukatınız yoksa adli yardım başvurusunda bulunmanızı öneririm. Endişelenmeyin bu durumda velayeti almaları gibi bir durum yok, ki bebeğiniz çok küçük henüz. Kaldı ki şiddet varmış, bunları tanıklarla kanıtlamanız yararınıza olacaktır. Umarım bir daha kötü şeyler yaşamazsınız.

hiçbir şeycik yapamazlar. ne sanıyor bunlar kendilerini ya? korkmayın, güçlü durmanız lazım şu an. dua edin aileniz arkanızda. böyle tipleri susturmak için güçlü olmanız lazım. hiç korkmayın. tehditlerini belgeleyin, mahkemede kullanırsınız. ama unutmayın, korkmadığınızı belli edin muhakkak.

Siddeti belgeleye bilirmisiniz? Yani cocuk zaten kücük oldugu icin size verilir, ama siddetide katarsaniz velayette tek sizde olur... Geriye sadece kacirma olayi kalir, onun icinde delil toplayin sahit bulun, böylece cocugu görmek isteyen sadece sizin yaninizda görebilir... Yanliz hic vermeyin, allah korusun insanlar kötü mahkeme kararlarini dinlemezler... Ayirmayin yavrunuzu yaninizdan... Allah yardimciniz olsun...:KK14:

allh ragzı olsum anlsmaya calısılcak gibi insanlar değil inş hep dua ediyorum tek destegim bebegimm
asla korkma.. canları yanmış sindirememişler gitmezsin sanmışlar acısını nasıl çıkaracağını şaşırmış öyle sokaklarda bağırmakla kalır...

şahitlerden rica edin yalvarın yani ne olabilir ki... istediği bir şey varsa alın rüşvet değil sonucta bir gercege tanıklık edecekler ama çok zor durumda oldugunuzu anlatıp destek isteyin mutlaka biri kabul eder istemiyorlar deyip pes etmeyin..

çünkü eşiniz çocugunuzu görme günlerinde büyük ihtimal kayınvalidenize götürecektir orada aklını bulandırıp duracaklar büyüdügünde.. bunu engelleyecek bir karar ya da onları korkutacak bir karar alınması gelecekte sizin için iyi olır

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ve sağlıkla büyütün bebeginizi.
Mahkeme minicik annesine muhtac bir bebeği babasına vermez ama bu tehditler hoş değil, babasıyla yanlız gondermeyin bebeğinizi. Görmeye geldiginde sizde yanında olun. Kaçiracağım diye haber gönderen kayınvalideye güvenmek doğru olmaz. Avukatınızada bu tehditlerden bahsedin mahkeme olacağında.

X