- 6 Mayıs 2015
- 189
- 47
- 34
- Konu Sahibi vuslat mahsere kaldi
selamun aleykum arkadaslar.daha once konularimi okuyanlar bilir beni.bem yeni bosandim bir ay oldu.cocugumun velayeti bana verildi.ama sorun su ki... edki esim surekli hergun ariyor .cocukla gorusmek icin.siz nasil gorusuyorsumuz.eski es bemden cocugumun videosunu resmini istiyor.ben surekli muhatap olmak istemiyorum ne yapmam lazim.babasi illaki gorusecek ama surekli olunca rahatsiz oluyorm arayinca firek acip cocugumaa veriyom telf.bayramda ailesi geldi gormeye kizimi.ama onlar gelince ben sinir drn bayilacaktim babadina tahammul ediyorum ama dede ve neneye asiri nefretim var bana yaptiklarindan dolayi.onlarla gorusturmesem hukuk yonunden ceza alirmiyim?
avukat onlarin gorusune karismiyoruz anne isterse gorustirur demisti.eski es yurt disinda yasiyor,ailesi tr de.
nasil ne yapiyorsunuz bana bilgi verirseniz sevinirim.
birde cocuk 12 yasina gelince hakim cocuga soruyormus.anneyi mi istiyorsun babayi mi ? fiye bu dogru mu?
birdr cocugum surekli baskasinin cocuhunu dovuyor bu sorunu nasil kaldirim ne yapmam lazim.yegenim gelfi surekli onu itiyor.bende utaniyorum haliyle uzuluyorum.
parka gidiyorum ordaki cocuklari itiyor ne yapmam lazim?
pisikolaga goturecm ama hangi bolum nasil olacak?
cok uzun oldu kusura bakamayin.derdime ortak olup cevap yazanlara simdiden coooook tesekkur ederim.
avukat onlarin gorusune karismiyoruz anne isterse gorustirur demisti.eski es yurt disinda yasiyor,ailesi tr de.
nasil ne yapiyorsunuz bana bilgi verirseniz sevinirim.
birde cocuk 12 yasina gelince hakim cocuga soruyormus.anneyi mi istiyorsun babayi mi ? fiye bu dogru mu?
birdr cocugum surekli baskasinin cocuhunu dovuyor bu sorunu nasil kaldirim ne yapmam lazim.yegenim gelfi surekli onu itiyor.bende utaniyorum haliyle uzuluyorum.
parka gidiyorum ordaki cocuklari itiyor ne yapmam lazim?
pisikolaga goturecm ama hangi bolum nasil olacak?
cok uzun oldu kusura bakamayin.derdime ortak olup cevap yazanlara simdiden coooook tesekkur ederim.