• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

velayeti bende olan cocugumla yurt disina tatile gitmek istersem ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Iyi geceler hanimlar
yaz tatilimizde yurt dışına gitmeyi düşünüyoruz ancak beni kitleyen bir nokta var ki velayet bende ama herhagi bir imza gerekirmi?
sayet gerekirse karsi tarafla ayrilik gerceklestiginden beri irtibat yok (4 seneyi gecti) gitmek istedigimiz yer benim memleketim ogluma ve esime dogdugum buyudugum yerleri göstermek istiyorum 2 hafta icindr pasaport sonrada vize icin basvuru yapmamiz gerekiyor, bilgisi olan var mi acaba ?

Not: velayete tek basima sahibim

Iyi geceler hanimlar
yaz tatilimizde yurt dışına gitmeyi düşünüyoruz ancak beni kitleyen bir nokta var ki velayet bende ama herhagi bir imza gerekirmi?
sayet gerekirse karsi tarafla ayrilik gerceklestiginden beri irtibat yok (4 seneyi gecti) gitmek istedigimiz yer benim memleketim ogluma ve esime dogdugum buyudugum yerleri göstermek istiyorum 2 hafta icindr pasaport sonrada vize icin basvuru yapmamiz gerekiyor, bilgisi olan var mi acaba ?

Velayete tek başınıza sahipseniz gerekmiyor. Benim müdürüm de yurt dışına çıkacak bu ay çocuğuyla eşinden ayri sadece pasaport işlemlerini yaptırdı izin için imza falan almadı babasından

Velayet sizdeyse mesele yok. İsterseniz çocuğunuzu alıp dünyanın diğer ucuna yerleşebilirsiniz bile.

sanırım pasaport cıkarırken degılde hudut polisleri tarafından sorun yasanıyormus
ama ıste bunu kıme sorarak ogrenmek gerekır cozemedım keske aramızda bu durumda olup yurt dısına gıden bırılerı olsa

avukatı aradım o velayetle goturursun dıyor
vize için danışman firmasını aradım dilekcede eski eşin sağmı değilmi bilip bilmediğini yaz velayetle götür diyor
şimdide konsoloslugu aradım öğleden sonra vize bölümünü arayın dediler bakalım ne olacak.

Velayet sendeyse gerekmiyor.pasoport islemlerinde velayetin sende olduguna dair gerekli evraklari goturuyorsun yeterli oluyir.oglum benim pasaportumda isli hic bir sorun cikmadi

Iyi geceler hanimlar

meraba. benım annem babam da ayrıydı velayetımde babamdaydı kucukken ve babamla ıstedıgımız yere gıderdık hıc bı sorun cıkmıyo kı...:26:

Velayet sendeyse gerekmiyor.pasoport islemlerinde velayetin sende olduguna dair gerekli evraklari goturuyorsun yeterli oluyir.oglum benim pasaportumda isli hic bir sorun cikmadi

aa peki ben suanda ogluma ayrı pasaportmu cıkaracagım?
en son artık aramadıgım yer kalmadı
1 avukat
1 vize danısmanı
2 emnıyet mudurlugu
1 noterlık
sımdı sadece konsoloslugun vıze bolumunu aramauyı beklıyorum 3 'ten sonra
hepside olur sorun degıl dedıler
noterden bır muvafaktaneme almam gerektıgını soyledıler sozlesme tarzında bıseymıs sanıyorumkı sanırım vızeye basvurmadan once almam gerekıyormus sanırım bırazdan net ogrecenegım

meraba. benım annem babam da ayrıydı velayetımde babamdaydı kucukken ve babamla ıstedıgımız yere gıderdık hıc bı sorun cıkmıyo kı...:26:

İşte yurt dışına kacırma olayları olunca bır takım seylere daha dıkkat edıyorlarmıs sanıyorum ama baklım ne cıkacak

İşte yurt dışına kacırma olayları olunca bır takım seylere daha dıkkat edıyorlarmıs sanıyorum ama baklım ne cıkacak

anladım.. ama 4 yıl olmus. umarım sıkıntı olmaz , bız gıttıgımızde olmamıstı yanı . bı avukata sorabılırsın :21:

cute ne guzel canim nereye gidiyosunuz tatile? simdiden iyi eglenceler dilerim :)

velayet sende oldugundan dolayi bende sorun cikacagini sanmiyorum.. zaten biolojik baba ortada yok..

cok cok istersen mesela gidecegin ulkede gosterebilmen icin velayetin noter tastikli ingilizce cevrsini al?

ama dedigim gibi gerek olacagini sanmiyorum..

anladım.. ama 4 yıl olmus. umarım sıkıntı olmaz , bız gıttıgımızde olmamıstı yanı . bı avukata sorabılırsın :21:

avukat arkadasım var ona sordum cok bılgım yok ama sanmıyorum velayet sende oldugu ıcın karsı tarafın ıznının olmasına gerek yok dıyor
kaldıkı ımza gerekse gıdemeyız ben nerden bılıcem yasıyormu yasamıyormu haberımız bıle yok

cute ne guzel canim nereye gidiyosunuz tatile? simdiden iyi eglenceler dilerim :)

velayet sende oldugundan dolayi bende sorun cikacagini sanmiyorum.. zaten biolojik baba ortada yok..

cok cok istersen mesela gidecegin ulkede gosterebilmen icin velayetin noter tastikli ingilizce cevrsini al?

ama dedigim gibi gerek olacagini sanmiyorum..

sanıyorumkı noterden yaptırmamızı ısteyeceklerı seyın yanı sözlesmenın ekınde bu olacak bakalım hayırlısı olsun

Yunanistana gideceğiz efulim olursa inşalalh

sanıyorumkı noterden yaptırmamızı ısteyeceklerı seyın yanı sözlesmenın ekınde bu olacak bakalım hayırlısı olsun

Yunanistana gideceğiz efulim olursa inşalalh

İnsaAllah sen icini ferah tut bi problem cikmaz :)

Konu dışı olacak ama, eski eşiniz ciddi ciddi çocuğu 4 senedir sormadı mı? Yani insan çocuk neye benziyor sırf merakından gelip bakar çok ilginç ya...

Konu dışı olacak ama, eski eşiniz ciddi ciddi çocuğu 4 senedir sormadı mı? Yani insan çocuk neye benziyor sırf merakından gelip bakar çok ilginç ya...

Bide utanır bence insan utanır yani görmemeyede utanır, onca zaman sonra gelip bir neye benzedi bu demeyede utanır
yani ben olsam utanırdım

Bide utanır bence insan utanır yani görmemeyede utanır, onca zaman sonra gelip bir neye benzedi bu demeyede utanır
yani ben olsam utanırdım

aman boşver o adamııı:36::36:

şimdiden iyi tatiller şekerimmm..ne güzell seni çovukluğuna götürcekk süperrr:16:

yani ben olsam utanırdım

Onca zamandan sonra görmesin zaten. Küçük çocuk dediğin aydan aya değişiyor. Evlat bu yahu!

Neyse ki onu çok seven bir annesi ve biyolojik olmasa da bir babası var. O konuda şanslı çok şükür. Gerisi gölge etmesin yeter.

Geldim resmen der döktüm konsoloslukta yetkılı bırıylerıyle gorsutum once olur ddıler sonra baska bırıne daha sordu muvafakname ıstedıklerınden bahsettıler ama sız alamayacagınız ıcın gelırsınız buraya velayet kararınızla derdınızı anlatırsınız dedı ama son karar konsolos beyın dedı umarım ıs oradan donmez ya , sımdı konustugum kısılerde turk degıl turkcesıde bozuktu acaba su muvafaknemeyı benmı yanlıs anlıyorum yoksa onlarmı yanlıs ızah edıyorlar
en son emnıyet mudurlugunden konustugum pasaport bolumu muvafaknameyı sız cocugunuz ve noter arasında olacak demıstı

Isı oraya kadar goturup oradanda gerı donmeyı goze alamam ayrıca cocukta bılıyor gıtmek ıstedıgımızı resmen hevesı kursagında kalır

Back
X