- 8 Nisan 2009
- 2.433
- 2.046
- 773
Anasinifinin tuvaletleri okulunkinden ayrı. Hatta anasinifina giden koridorda ilkokul ogrencileri giremesin diye ayri bir kapi var. Ders saatinde bu kapi kapaniyor ayri bir bolum oluyor.evet konu sahibini anlıyorum ama yapılan yorumlar o kadar cahilce ki gerildim tabi
bilmiyorsanız araştırmanızı tavsiye ederim anasınıfı öğretmeninin görevleri arasında tuvaletini yaptırma yoktur yönetmeliğe bakın eğer bizim öğretmenlerimiz yatırıyorsa iyi niyetindendir yaptirmazsa kimse hesap soramaz ne müdürü ne milli eğitim ama öğretmen insiyatif kullanıp yaptirirsa onun bileceği iş bu esnada sınıfta problem olursa müdür hesabını öğretmenden sorar neden sınıfının başında değilsin o zaman öğrencimi tuvalete götürdüm diye açıklama yapması onu kurtarmaz senin görevin değildi der geçerler neden o insanlar bu ikilemde kalsın..... şunu da belirteyim ki eğer tuvaletleri içinde ana okuluysa problem yok ilkokul bünyesindeki anasınıfında yardımcı bu sebeplerden ötürü şarttır hele sınıf kalabaliksa eğer devlet bunu sağlayamamışsa öğretmen böyle birşey teklif edebilir gayet normal
bu durumda insanlarin gwli burda yok efendim ogretmen kendi rahatını düşünmüş şeklinde konuşmaları canımı sıktı tabi nerden biliyorlar niyetini neden insanları yaftaliyorlar