- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Bu kadar umutsuz bakmayın ; ben proje okulundayım. Çok güzel öğrencilerimiz var inanın.Çocuklara dur sus demiyorsun dahi.Çoğu ağzının içine bakıyorlar ,ne öğreniriz diye.Derse , projeye, etkinliklere ,kurslara yoruluyoruz; öğrenciye değil.Hocam derin bir nefes alıp derse devam edin.ben lisede görev yapıyorum. İki yıl boyunca içimden geçen bir öğrencim vardı kendimden geçmiştim.o günkü derse ne yapsamda gitmesem diyordum.bi ara o noktaya gelmiştim.sukur allaha başka bir okula gitti rahatladık sınıfça.
Bu yıl aynı sınıfla o kadar keyifli ki ders yapiyoruz ki Allah im ne çekmişim ben dedim.
Yani veli görüşmesi,rehberlik hiç bisey ise yaramadı.dersten kalınca da performanslarini annesine yaptırıp okulun son haftası ben intihar etcem kalırsam diye demagoji yaptı resmen.
Malesef sistem iyi ve kötü öğrenciyi ayiklamiyor .idare disiplin problemi görünmesin diye ceza vermiyor.haliyle bizim.basimiza kalıyor bunlar.Allah hepimize sabır versin.okuduk uğraştık atandik yani emegime acıyorum. Bu kadar uğraşıp istifa etmek zoruma gidiyor