- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Yasak mı?Ben arkadaşlarımın sorunları için buraya çok danıştım.?Baskasi adina konu acmak yasakms
Ole dediler degil mi ozaman sorayim arkadas okulda diger veli tarafindan darp edilmis ve uzaklastrma karari cikaŕttirms ne zamandan itibarem basliyor krar diye meraknediyor cocugu okula gonderemiyor vwli cocuga da takmsYasak mı?Ben arkadaşlarımın sorunları için buraya çok danıştım.?
Ole dediler degil mi ozaman sorayim arkadas okulda diger veli tarafindan darp edilmis ve uzaklastrma karari cikaŕttirms ne zamandan itibarem basliyor krar diye meraknediyor cocugu okula gonderemiyor vwli cocuga da takms
Darp olayının hukuki boyutu hakkında bir şey diyemem ama arkadaşlarım için buradan fikir aldığım akıl sorduğum çok oldu.Bazı üyeler sadece arkadaşının niye hesabı yok tarzında yorum yaptı ama yasak denmedi.Ole dediler degil mi ozaman sorayim arkadas okulda diger veli tarafindan darp edilmis ve uzaklastrma karari cikaŕttirms ne zamandan itibarem basliyor krar diye meraknediyor cocugu okula gonderemiyor vwli cocuga da takms
Kamera cekiyor zatwn sikinti yok uzaklastirma ne zaman cikar diye meraknediyor ne zaman o kadin ona yaklasamaz okul yonetimi resmen komuyla alakasiz nobetci ogretmen olmadigi kameradada belliOkul yonetimine durumu yazili olarak bildirmisse daha once arkadasiniz okul yonetimi suclu.ayrica nibetci ogretmen yerinde olmak zorunda.okul yonetimi yine suclu.orada bir suru cocuk vardir tenefusse sayet.goren olmustur muhakkak
Okulu da sikayet edinKamera cekiyor zatwn sikinti yok uzaklastirma ne zaman cikar diye meraknediyor ne zaman o kadin ona yaklasamaz okul yonetimi resmen komuyla alakasiz nobetci ogretmen olmadigi kameradada belli
Kibledim ney blmiyorum da polemik yaratmasanz bos bos surda konuonemliİçerik silmek yasak, kibledim sizi.
Karsi taraf acaip biriymis ben bile urktum yani resmen boyle insanlarin adi var da neyse sosyal platformdayizArkadaşınız neden çocuğunu okula göndermeyip kendiside gitmiyor. Karşı taraf geri çekilmek zorunda kalsın ki olası 2. Bir tartışma arkadaşınıza yarar bu sefer herkez görür
Baskasi adina konu acmak yasak degilBaskasi adina konu acmak yasakms
Okulun her zamanki gb mazereti varms o gun mufettisler varms odaya dalmis arkadasm mufettislerin yanina canini zor kurtarms kadindanOkulu da sikayet edin
Bos yapmasanzBaskasi adina konu acmak yasak degil
Ama konuyu silmek yasak
Neyi bos yapiyoruz hanimefendiBos yapmasanz
Bahsettim yaNeyi bos yapiyoruz hanimefendi
Kibledim sizi , konunuz geri gelecek sizde banlanacaksiniz
Uye oldugunuz forumun kurallarini okuyun once
Konu mu var ortada , neye yorum yapacagiz??
Nerede???Bahsettim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?