VENÖZ YETMEZLİĞİne çare bulan var mı :(

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
609
439
öncelikle merhaba. bundan 2-3 ay önce ayağımdaki damarların şişliği dikkatimi çekti. normalde hiç öyle olmazdı..geçer dedim..umursamadım..şişlikler daha da arttı..ama sadece ayağımda var..bacaklarımda şimdilik bir sorun yok gibi..neyse ben artık tüm direnmeme rağmen( geçer geçer dedim,geçmedi) doktora gittim. ultrason çektirdi. sonrasında da venöz yetmezliği olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini , eylülde varis çorabı kullanmaya başlamamı söyledi. ben soru soruyorum yarım yamalak cevap veriyor.lafımı bölersen anlatamam diye gereksiz triplere girdi resmennn. sinir oldum..ilacı 2 gün kullandım sonra bıraktım.. başka doktora gitsem o da ilaç verecek..aranızda böyle bir rahatsızlığı olup atlatan var mı..ilaç yerine ne kullanabilirim.internette araştırdım at kestanesi, ya da lahana suyu diyorlar.ama bana canlı bir tanık lazım..yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

Valla çözüm bulanın görmedim ben kv 30 yıldır uğraşıyor ameliyat oldu köpük yapıldı radyofrekans herşey yapıldı ama yok hala çıkıyor damarlar ve keşke elletmeseydim diyor. Son zamanlarda kestane yağı yapıp sürüyor ve çok memnun araştırın derim. At kestanesi yağı hem kendi yapıyor doğal hemde faydası var diyor.

eğer dediğiniz rahatsızlık tam olarak varis problemi ise forever living firmasının ARGİ+ ürününü kullanabilirsiniz. bir dönem o firmanın ürünlerini çok sattım ve eşimin halasını varis problemini bu ürünle çözmüştük. eğer forever temsilcisi yoksa yakınlarınızda muhtemelen gitti gidiyorda da bulabilirsiniz. geçmiş olsun. bu arada ürün doğal bir üründür kırmızı meyvelerden elde edilir.gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. illa hasta olmanıza gerek yok gündelik yaşamda da kullanılabilen bir ürün. şimdiden geçmiş olsun.

merhaba
ürünlerin satışını yapıyorum. yardımcı olabilirm.

geçmiş olsun

cevaplarınız için çok teşekkür ederimm.. dün lahana kürüne başladım. şu ibrahim saracoğlunun önerdiği...gelişmeleri yazarım..inşallah faydası olur

Valla çözüm bulanın görmedim ben kv 30 yıldır uğraşıyor ameliyat oldu köpük yapıldı radyofrekans herşey yapıldı ama yok hala çıkıyor damarlar ve keşke elletmeseydim diyor. Son zamanlarda kestane yağı yapıp sürüyor ve çok memnun araştırın derim. At kestanesi yağı hem kendi yapıyor doğal hemde faydası var diyor.

evet onu da denicem. ama benimki yağı değil.at kestanesi

towerin merhaba, bende de venöz yetmezliği çıktı. dün lahana kürüne başladım ben de. sen bir faydasını gördün mü?

Ben de daha yeni bu hastalığa yakalananlardanım üç aydır kronik venöz yetmezlik hastasıyım iki gün önce lahana kürüne başladım siz bu kürü bitirip bi faydasını gördünüz mü?

X