ventrikilomegali

nazliyarim

kalpağrımdanayırmayarabbb
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
737
752
88
35
hayırlı sabahlar bayanlar.ben temmuz ayında ventrikülomegalisi olan zeynebimi bir günlükken kaybettim(Rabbim kimseye yaşatmasın)Bebeğimin durumundan dolayı sezaryen doğum yapmakzorunda kaldım..Acaba tekra hamile kalsam yine aynı sorun yaşanırmı bilgisi olan varsa yardımınızı bekliyorum.Dr lar kalıtsal değil olmaz bişey diyolar ama tekrar aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum.Birde sezaryen olduğum için endişeliyim yani ameliyattan ne kadar sonra hamile kalmam sağlıklı olur.bilgi ve tecrübesi olanların yardımını bekliyorum:16:

canım başın sağolsun Rabbim sabırlar versin çok acı bir durum yaşamışsın.. çok üzüldüm
bence iyi bir doktorla görüşmen lazım sorularının cevabı ancak ondan gelir. ve bolca dua et Allah ım tekrar bu acıyı yaşatmasın inşaallah sağlıklı evlatların olur üzülme sabır dile...

öncelikle başın sağolsun, çokm iyi bir doktora gitmelisin detaylı ultrasonda görülebilir birşeymiş internetden bakınca gördüm sana serdar oralı önerebilirim ankarada kendisi çok farklı bir doktordur

canım başın sağolsun Rabbim sabırlar versin çok acı bir durum yaşamışsın.. çok üzüldüm
bence iyi bir doktorla görüşmen lazım sorularının cevabı ancak ondan gelir. ve bolca dua et Allah ım tekrar bu acıyı yaşatmasın inşaallah sağlıklı evlatların olur üzülme sabır dile...

çok teşekkürler canım dr um çok iyi riskli gebelik uzmanı o tekrar aynı şeyi yaşaman diğer kadınların yaşama ihtimali kadar dedi ama aynı acıyı yaşamak :18::18:çok korkutucu evlat acısı her acıyı bastırıyomuş.Raabim daha beterinden esirgesin kimseye yaşatmasın

öncelikle başın sağolsun, çokm iyi bir doktora gitmelisin detaylı ultrasonda görülebilir birşeymiş internetden bakınca gördüm sana serdar oralı önerebilirim ankarada kendisi çok farklı bir doktordur

çok teşekkürler canım:16:

Back
X