Ventrikülomegali

gamzebeta

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
4
0
16
27
Mrblar bize 22+4 haftalıkken 9.7 ventrikül genişlemesi var denildi 2 haftaya kontrol için gün verdiler 25 haftalıkken kontrolde 11.7 mm olduğunu söylediler böyle bişey başına gelen var mı

Mrblar bize 22+4 haftalıkken 9.7 ventrikül genişlemesi var denildi 2 haftaya kontrol için gün verdiler 25 haftalıkken kontrolde 11.7 mm olduğunu söylediler böyle bişey başına gelen var mı
O aralarda kalma ihtimali çok yüksek artık yani ilerlemez Allah’ın izniyle çok dua ettik siz de edin

Merhaba. Benim de kendi doktorum 26. Haftada 10.5 olarak ölçüldü. 28. Hafta başka bir doktora gittim o 12mm ölçtü. 29. haftamda tekrar kendi doktoruma gittim 9.8 ölçtü ben de anlamadım hangi ölçüme inanacağımı şaşırdım. Sizde bir gelişme var mı son durumunuz nedir?

Merhaba. Benim de kendi doktorum 26. Haftada 10.5 olarak ölçüldü. 28. Hafta başka bir doktora gittim o 12mm ölçtü. 29. haftamda tekrar kendi doktoruma gittim 9.8 ölçtü ben de anlamadım hangi ölçüme inanacağımı şaşırdım. Sizde bir gelişme var mı son durumunuz nedir?
Merhaba ayni durumdym suan nasl olcmlrnz acaba Allah yardmcmz olsn inş tez zamnda duşr cvp yazarsnz sevinrm 🙏🙏

Merhaba ayni durumdym suan nasl olcmlrnz acaba Allah yardmcmz olsn inş tez zamnda duşr cvp yazarsnz sevinrm 🙏🙏
32. Haftada kendi doktorum 9.5 ölçtü artık korkulacak bir şey kalmadı 10’un altında olması gerekiyordu zaten dedi. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız stres yapmayın güzel düşünün güzel olsun sonuçlar 🙏🏻

Ben şimdi 33 haftalık oldum o genişleme hala 12mm artmamasi iyi bişey doktorum fetal emara gerek duymadı artmadigi için doğumdan sonra iyi bir çocuk nöroloğuna götürcez fetal DNa testi temiz çıktığı için doktorum çok korkutmadi downlu bebeklerde hafif genişleme çok görülen bir durummuş genetik testi temiz geldiği için şimdilik doğumu bekleyeceğiz Allah herkesin yardımcısi olsun detaylı ultrasonda öğrendiğimden beri hamileliğim zehir oldu bana da şimdi olumlu hikayeleri okudukça içim biraz daha rahat bu süreç inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanir

Back
X