Onu bilemiyorum ama dediğim gibi jüpiter akrep geçişinde bir şeyler belirginleşip kişiyi tedaviye yöneltiyormuş ve şifasını da veriyormuş, bakalım :)
Nasılsınız peki? Umarım güzel geçmiştir, geçmiş olsun ^^
Gad yengeçten mi acaba? Kendisi yengeç burcu ve evet anlatım şeklini beğeniyorum ben de :)
Onun ve yeşim arpatın biyografisinde satürn döngüsünde astroloji ile tanıştıklarını öğrendim, yeşim arpatın hatta bir yabancı rock grubunun satürn dönüşü adlı şarkıyla karşılaşması ile başlamış, çok ilginç geldi. Blog sayfasında yazıyor.
Genel olarak zıt açı o iki ev ve gezegen enerjisinde zıtlıkların yaşanması deniyor ama kare açıdan daha iyiymiş, orta yol bulmak daha kolay olurmuş. Kare açı en gerilimli açı, temsil ettiği konularda gerilimli zorlayıcı etkiler olacak ama bir gün aştığında kişi o konuda bilgili, rahat, başarılı olabilir. Üçgen ve sekstil iki gezegen arasında uyumlu bir iletişim olduğunu gösteren açılar. Kavuşum da hangi gezegenlerin kavuştuğuna göre değişiyor. Araştır tabi, ben farklı astrologlardan dinlemeye çalışıyorum arada herkesin anlatımı farklı gelebiliyor.
Evet bazı noktalar insanı motive ediyor, ama bence zor durumlar da önemli, kendini karşılaşmak için iyi bir ruh halinde gördüğünde bak derim, farkında olmak ve dönüştürebilmek önemli aslında. Ha baktın bu açı var ama bende etkisi yok diyorsun demek ki bu durumu yönetebilmişsin. Ben bazen bir duruma Tabi belli sınırlarda yorumlar görüyoruz internette de belki bizde farklı çalışmıştır haritanın geneline de bakınca.
Bence imkanın varsa astrologtan da bilgi al ama iyi seç, insanların canını sıkanlar oluyormuş gereksiz yere. Çözüm odaklı olmalı.
Teşekkür ederim ^^
Ben mesela sosyal biri değilim, daha izole, temkinli ve çok gözlemci, ders almaya çıkarımlar yapmaya çalışarak yaşadım bazı şeylerin tekrarına az düştüm galiba bunda çok kırılgan olmam da etkili olsa gerek ama var gibi bu durum. 4-5 yılda bir ilişki yaşadım örneğin ve 2. de dersimi almış olmalıydım ve aslında hislerimi dinleyebilirdim çünkü olması gerekeni söyledi bana ama duygularımı dinledim diye düşünsem de engelleyemedim sonuçta ve yaşadım, doğruyu yapma çabam var biraz ama kendine çok yüklenmek de doğru değil aslında. Ha sonu kötü de olsa çoook hayırlı bitti o ayrı :) Evet zaten retroların aşması, öğrenmesi, geliştirmesi gereken şeyleri oluyormuş. İletişim konusu benim için hep zor ve önemsediğim bir durum oldu. Zamanla her şey daha iyi oluyor ama.
Ben de işte hayat, hayatım, insanlar, yaşadıklarım hakkında çok düşünüyorum. Bir şeyleri henüz oturtamamış olmam da sebep. Felsefik bakış açım var biraz ama biraz daha yüzeysel olabilmem lazım. Bazen kararsızlıklarım da oluyor benim de.
Bence aslında hislerimiz, iç sesimiz bize doğruyu söylüyor ama biz bazen isteklerimiz veya mantığımızla hareket etmeye zorluyoruz. Ben bunu yaşadım en azından. Bir insanla ilgili hoş hislerim olmuyor ama bana haksızlıklar yapıldığı için ben yapmayım belki de önyargılı gibi davranıyorum hem bir şey görmedim ki daha ne hissi falan diyordum kendime, sonra hislerimin doğruluğunu görüyordum. Böyle böyle biraz daha alıştım. Zamanla bir dengeye yaklaşıyorsun. Ama hala şüphe ederim hislerimden arada :)
Bilmiyorum ben hep zor anlaşıldım ve bundan mutsuz oldum... Enerjilerim içe dönük ve aileden bastırılmışlık da etkili olsa gerek.
Normalde hiç böyle değildim aslında hep ilgim vardı bu konuda ama çevre gözleminde kaldım, az az araştırıp çabuk sıkılan biriyim ama son 1 senedir bu konu üzerine daha bir eğildim, yine de düzenli değilim ama sıkılmadım henüz bu da bir şey

Hatta başka şeylerle de ilgilenesim var hatta ilgilenmem lazım ama bu konu daha bir ilgimi çekiyor, çünkü "zorunda" hissettiğim her şeye bir inat gösteriyorum, biraz da astroloji ile ilgilenerek bir şeyleri çözmeye motivasyon kazanmaya çalışıyorum galiba. Bu zamana kadar istemediğim şeyleri yaşadım, istemediğim okullarda okudum, ailesel zorlanmalar yaşadım. Sonra da iyice saldım belki de. Son 1 senedir daha bir canlılık var üstümde umarım geçici olmaz.
Astrolog olmak düşüncem yok şuan açıkçası ama zaman ne gösterir bilmiyorum tabi, teşekkür ederim :)