Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alinti yapmamissin gec gordum dr dan memnunum tavsiye ederim agrilar ne durumda gittinizmi ufuk beye dogum fiyatlari cok uygun 550 sezaryen normal cok daha azMemnun musun dr. dan yeni gidicem bugün henüz dr. karar vermedim. Sırt ağrılarım çok var. O yüzden acil gitmem gerek.
alinti yapmamissin gec gordum dr dan memnunum tavsiye ederim agrilar ne durumda gittinizmi ufuk beye dogum fiyatlari cok uygun 550 sezaryen normal cok daha az
Haklisiniz guven basta gelir dr ufuk bey tek dr du iyikide onu secmisim kendisi bashekimlikten emekli ama bayan drlar son tercihim ins hayirlisi bolgede iyidir biraz daha pahali zatrn siz ne yaparsaniz yapin acil durumda arastirmaya sevk oluyorsunuz :)Ben bayan dr. gittim memnun kalmadım. Daha doğrusu güven uyandırmadı bende maltepe bölge hastanesinde devam etme kararı aldım. Umarım hayırlısı olur :)
Haklisiniz guven basta gelir dr ufuk bey tek dr du iyikide onu secmisim kendisi bashekimlikten emekli ama bayan drlar son tercihim ins hayirlisi bolgede iyidir biraz daha pahali zatrn siz ne yaparsaniz yapin acil durumda arastirmaya sevk oluyorsunuz :)![]()
Merhaba,merhaba arkadaşlar şuan 37 haftalık gebeyim 4.ayımdan itibaren vera hastanesine dr. saime yeliz hanıma gidiyorum haftayada doğumumu onda yapıcam ufuk bey sürekli tahlil istediği için yeliz hanımı tercih ettim okadar sıcak kanlı okadar iyi bir doktorki benim gebeliğim 33 haftadan itibaren erken doğum tehdidiyle sıkıntılı geçmişti ama yeliz hanım sayesinde atlattım kesinlikle tavsiye ederim haftaya doğumdan sonra doğumuda anlatırım:) bu arada normal doğum fiyatı 400 sezeryan 550
evet 1 ay oldu doğum yapalı yeliz hanımda çok memnunum doğum öncesinde gösterdiği ilgiyi doğum sonrasındada gösteriyor telefonla arayıp bile herşeyi sorduum olmuştur bide op.dr. du şimdi uzman oldu:) sezeryanla doğum yaptım sadece 2 gün kalkerken zorlandım onun dışında ne ağrım oldu ne başka bişey 550tl ödedim ayrıca doğumdan 1 hafta sonra bebeğinizi ve sizi kontrole çağırıyolar onada ücret ödemiyorsunuz hastanede yatdığınızdada bebek hemşiresi ayrı sizin hemşireniz ayrı hemşirelerde çok ilgililer işitme testi ilk topuk kanı vs. hepsini onlar yapıyor ve paket fiyatına dahil="eda_ufuhanin
Merhaba,
Yeliz hanimla dogumunuz oldu mu bnasil geçti bende Yeliz hanima gidiyorum ama arada kaldim araştırma yaptim pek bir şey bulamadim
evet 1 ay oldu doğum yapalı yeliz hanımda çok memnunum doğum öncesinde gösterdiği ilgiyi doğum sonrasındada gösteriyor telefonla arayıp bile herşeyi sorduum olmuştur bide op.dr. du şimdi uzman oldu:) sezeryanla doğum yaptım sadece 2 gün kalkerken zorlandım onun dışında ne ağrım oldu ne başka bişey 550tl ödedim ayrıca doğumdan 1 hafta sonra bebeğinizi ve sizi kontrole çağırıyolar onada ücret ödemiyorsunuz hastanede yatdığınızdada bebek hemşiresi ayrı sizin hemşireniz ayrı hemşirelerde çok ilgililer işitme testi ilk topuk kanı vs. hepsini onlar yapıyor ve paket fiyatına dahil
rica ederim yeliz hanım insana morel veriyo ve hep şenşakrak benim doğum sancım 33. haftada gelmişti ben başka doktorlara gittim beni doğuma alacaklardı ama yeliz hanım sayesinde 38. haftayı doldurduk birde işinde gerçekten çok usta öyle ıvır zıvır testler istemiyor devlet hastanesinde yaptırdığın tahlillerede bakıyor illa burda yapcaksın demiyor yemenle alakalı bir sıkıntı görse yönlendirirdi zaten daha bebişin yeni oluşmuş o gelişiminde sıkıntı görürse beslenme tablosu verir sana :) bol bol balık ve ceviz yecevabın için çok teşekkür ederim ilk defa kadın doğumcuya gititğimden dolayı çok tedirgin oluyorum birde Yeliz Hanım la ilgili hiç bir bulamadım ister istemez soru işaretleri oluyor.Ama tatlı kadın birde rahat biri gerçekten geçende okadar saçma soru sordum gülerek cevaplandırıdı.Sağolsun onun dışında yemek için neden yönlendirmiyorsunzu dedim ilk üç ay çok ağır geçiren oluyor bunu ye yeme demek baskı olur dedi mantıklı geldi bana ama allaha şükür benim böyle br sorunum yok.
Sağol canım evet rahat biri tam ban göre yanı ben paniğim her şeyi sordum yok tadlandırııclı sakız çiğnemekten tut her şeye kadar ama çok sıcak dı balık yiyorum ceviz çiğ badem yumurta süt yoğurt yiyorum oda farkında belki o yüzden demiyor işte ama onla ilgili bilgi çok az olunca birden tedirgin oldum ama senden aldığım bilgi le içim rahatladıı ...rica ederim yeliz hanım insana morel veriyo ve hep şenşakrak benim doğum sancım 33. haftada gelmişti ben başka doktorlara gittim beni doğuma alacaklardı ama yeliz hanım sayesinde 38. haftayı doldurduk birde işinde gerçekten çok usta öyle ıvır zıvır testler istemiyor devlet hastanesinde yaptırdığın tahlillerede bakıyor illa burda yapcaksın demiyor yemenle alakalı bir sıkıntı görse yönlendirirdi zaten daha bebişin yeni oluşmuş o gelişiminde sıkıntı görürse beslenme tablosu verir sana :) bol bol balık ve ceviz ye
Hepinize hayırlı olsun
Bende bebek istiyorum bi kürtajım oldu Umut Hast / Birsen Turgut yaptı ve saçma sapan teşhisler koydu mol gebelik dedi bende Nişantaşında bi Prof gittim mol gebelik olmadığını öğrendim tahlil yaptık hepsi temiz çıktı Maltepe / Kartal civarı iyi bir dr arıyorum beni takip edecek Yeliz Hanım ın muayene ücreti ne kadar ben Umut Hast kürtaja 500 verdim ki sezeryan doğum 550 çok iyi[/QUOTE
Merhaba yeliz hn muayene ücreti 35 tl ultrasonu 4 boyutlu ve kendisi dünya tatlısı bilgili ilgili ve teshislerini baştan savma koymayan bir doktor hastaları ile gayet sabırla ilgileniyor şiddetle yavaiye ederim...
Merhaba Canım doğumdan sonra yazacağın yorumları sabırsızlıkla bekliyorum inşallahher sey yolunda gider sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırısn.Merhabalar, ben yaklaşık olarak gebeliğimin 8 haftasında yeliz hn ile tanıştım şu an 30 haftalık gebeyim ve takibimi yeliz hn.yapıyor kendisinden oldukça memnunum bilgili ilgili dahası anne adayını gereksiz bir yığın boş bilgiler ile doldurup rahatsız etmiyor bilgileri taze saçma sapan yönlendirmeler yapmıyor oldukça yoğun hastası var ben dr.saime yeliz hısıma çok güveniyor ve şiddetle tavsiye ediyorum 8 hafta sonra kendisi doğumumu gerçekleştirecek inşaaallah doğumdan sonrasınıda yazarım....
Canım doktor olayı göreceli olay zaten Umut hastanesi ile ilgili ben yorumlarını pek iyi okumadım Yeliz Hanım'ın muyane ücrei 35 TL onun dışında tahlil istemiyor fazladan Başka yerde yaptırdım onun mail adresine attı sağolssun bakdı ve yorumladı.Hepinize hayırlı olsun
Bende bebek istiyorum bi kürtajım oldu Umut Hast / Birsen Turgut yaptı ve saçma sapan teşhisler koydu mol gebelik dedi bende Nişantaşında bi Prof gittim mol gebelik olmadığını öğrendim tahlil yaptık hepsi temiz çıktı Maltepe / Kartal civarı iyi bir dr arıyorum beni takip edecek Yeliz Hanım ın muayene ücreti ne kadar ben Umut Hast kürtaja 500 verdim ki sezeryan doğum 550 çok iyi
Yazacağım iyi dikeklerin için çok tşk.. Ederim...Merhaba Canım doğumdan sonra yazacağın yorumları sabırsızlıkla bekliyorum inşallahher sey yolunda gider sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırısn.