Vera kartal hastanesinde doğum yapan var mı..

evet 1 ay oldu doğum yapalı yeliz hanımda çok memnunum doğum öncesinde gösterdiği ilgiyi doğum sonrasındada gösteriyor telefonla arayıp bile herşeyi sorduum olmuştur bide op.dr. du şimdi uzman oldu:) sezeryanla doğum yaptım sadece 2 gün kalkerken zorlandım onun dışında ne ağrım oldu ne başka bişey 550tl ödedim ayrıca doğumdan 1 hafta sonra bebeğinizi ve sizi kontrole çağırıyolar onada ücret ödemiyorsunuz hastanede yatdığınızdada bebek hemşiresi ayrı sizin hemşireniz ayrı hemşirelerde çok ilgililer işitme testi ilk topuk kanı vs. hepsini onlar yapıyor ve paket fiyatına dahil
Meraba epey vakit gecmis ama dogum yakin oldugu ve ayni hastanede yapck olmamizdn dolayi yazmak istedim umarim gorursunjz mesajimi. Bizde ilk once yeliz hanima gidiyorduk ama bi kere gitmek nasip oldu sonra bi turlu denk gelmedi hep didem hanima denk geldik artik onda devam etme karari aldik. Fakat didem hanim gece nobeti tutmuyo yani gece olursa yeliz hanima denk gelme ihtimalimzde yuksek.. sormak istedigim sey normal dogum istiyorum kac gun yatiliyor 1 gun mu onu merak ediyorum. Birde dogum parasini veriyosunuz hersey icinde oluyo degilmi. Hastane ici serum yatis vs vsler baska ekstra istenmio ? Gerci sezeryan yapmissiniz ama merk ettigim sanciyla gidince orda nerde bekletilio acilma icin dogumhane katindami

Back