veraset

kedici_kxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
120
0
96
İstanbul
arkadaşlar benim sorum şu bilen varsa yardım lütfen. dedm geçen sene rahmetli oldu ondan anneme 1,5 daire dşüyor fakat benim annemde rahmetli dolayısıyla daire abim ve bana kalıyor. şimdi ben ve abim daireyi istiyoruz ama anneannem bize vermiyor içinde kiracı var çıkaramam diye veraset ilamı da çıktı sizce ne yapabilirim.???
 
Kiracının tahliyesi için dava açın..Buna ek olarak veraset ilamı ile tapuda daiereyi adınıza geçiirin..Yanlız paylaştırma yapıldıktan sonra bunu yapabilirsiniz..Yani daire siizn olduğu kesinleştikten sonra..Not :öğrenciyim=)))Anacak bu kadar=))))
 
Veraset ilamyıla birlikte tapuya başvurun, tescil işlemini yaptırın. Anneanneniz size düşen kısım için birşey yapamaz, tapu size geçtikten sonra kiracıyı çıkartmak için bir avukattan yardım alın. Bazı ayrıntılar ve süreler var çünkü bu tür durumlarda. 1 ay içinde noterden ihtarname çekilmesi gerekiyor.
 
Back
X