Şampuan ve Saç Kremleri Verdaa marka şampuan deneyen var mı?

lavantakolonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
44
0
36
Bolu
Denemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim kızlar.
Kremsiz bir şampuan ama kreme gerek kalmıyor. Defne özlü.

Ayın kaçındaydı hatırlamıyorum ama mayıs ayı başlarında bakım ve güzellik fuarı vardı, oradan numune olarak vermişlerdi, iyiki 5-6 tane almışım :) şu ana kadar denediğim şampuanlardan kat ve kat güzel.

Ayın kaçındaydı hatırlamıyorum ama mayıs ayı başlarında bakım ve güzellik fuarı vardı, oradan numune olarak vermişlerdi, iyiki 5-6 tane almışım :) şu ana kadar denediğim şampuanlardan kat ve kat güzel.
Çok uzun süre önce kullanmışsınız ama ben bu markayı yeni öğrendim.Acaba şampuanın içeriği nasıl sadece defne yoktur herhalde temizleme olarak hangi katkıları kullanmışlar sitesinde bununla ilgili bir bilgi bulamadım bende sipariş vermek istiyorum.Bir de sizin saç tipiniz nasıl?Ben gün aşırı yıkıyorum yani saç tipim yağlı defne şampuanı iyi gelir mi?

Bahsettiğin şampuan bu heralde IMG2003-227.webp fiyatı ne kadar ve nerelerden bulunur acaba internet harici:KK69:

Bahsettiğin şampuan bu heraldeEki Görüntüle 1695199 fiyatı ne kadar ve nerelerden bulunur acaba internet harici:KK69:
evet o ....sitesinde satış noktaları var bu linkten gir.Bulunduğun bölgeyi işaretle hangi eczanelerde olduğu çıkıyor zaten.Ama acaba içinde SLS,EDTA falan var mıdır?İçeriği yazmadıkları için şüpheliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X