- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Benim canımdan kanımdan olan abim ve yengem 2013-2014 senesinin tamamını gözü yaşlı geçirmeme sebep oldular. Hemde ben yememiş yedirmiş giymemiş giydirmişken... Annemle babamı çok üzdüler... Sözlendim sözümde, nişanlandım nişanımda, evlendim düğünümde bir gün yüzü göstermediler. Evliliğimin ilk aylarını kabus gibi geçirdim... Sürekli bana yapılan haksızlıklar, fitneler, fesatlıklar aklıma geldi durdu... Sonra evlenip geldiğim şehirde işe başladım tekrardan önceki işimden daha iyi yüksek bir pozisyonda bekarlık hayatımdan eser yok rabbim mükafatlandırdıkca mükafatlandırıyor kurban olduğum. Eşimle hayatım çok çok iyi tek düşüncem onlar yüzünden borç harç yaşamaya çalışan annem babam... Saygı görmeyen canımın içleri... Eşim onlara yardımda bulunmamı kabul etti çok şükür... Şimdi onlardan uzak mutlu huzurlu yuvam var ikisinede mesafeyi koydum ait oldukları yerdeler. Çok düşündüm affetmeyi ama bir türlü nasip olmadı.
onlar mı ne yapıyolar; ikisi çalışmasına rağmen borç batağındalar, hayatları tepetaklak oldu. Hiç sevinmedim çünkü abim üzüldükçe benim canım yanıyor. Borç para verir misin diye aradığında boğazım düğümleniyor burnum sızlıyor. Ama beni çok çok üzdü kardeşim canım kanım...
Ben sadece beni unutsunlar istedim rabbimden...
Peygamber efendimizin (SAV) bir sözü var
UNUTMA.!
Yaktığın CAN kadar canın yanacak,
Ve üzdüğün kadar üzüleceksin
onlar mı ne yapıyolar; ikisi çalışmasına rağmen borç batağındalar, hayatları tepetaklak oldu. Hiç sevinmedim çünkü abim üzüldükçe benim canım yanıyor. Borç para verir misin diye aradığında boğazım düğümleniyor burnum sızlıyor. Ama beni çok çok üzdü kardeşim canım kanım...
Ben sadece beni unutsunlar istedim rabbimden...
Peygamber efendimizin (SAV) bir sözü var
UNUTMA.!
Yaktığın CAN kadar canın yanacak,
Ve üzdüğün kadar üzüleceksin