• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiği ümidi geri alan aldığı ahı gule gule kullansın.

bence de kötü kalpli olmakla alakası yok canım ben 12 yıl her gece her anımda Allah'ım benim yaşadıklarımı onlara da yaşat diye dua ettim bıkmadan usanmadan ama ne oldu kv canı gitti insan içine çıkamaz hale geldi.Eski kocam olacak adam da bana 3 gün önce ailesini anlatıyor ne kadar iyi olduklarını hala anlayamamış bazı şeyleri azcık ucundan hatırlatmam gerekti işte o zaman gerçekten benim annemin ne yaşadığını anladı yutkundu ve sustu.
Sabretmek gerçekten çok zor, sürekli sabır diliyorum. Özellikle yakın zamanda biri beni bir anda ortada bıraktı, her şeyimizi kesti ve sırtını dönüp gitti.
Allah'tan dileğimdir ki aynı şekilde ortada kalışını göreyim.

Sabretmek gerçekten çok zor, sürekli sabır diliyorum. Özellikle yakın zamanda biri beni bir anda ortada bıraktı, her şeyimizi kesti ve sırtını dönüp gitti.
Allah'tan dileğimdir ki aynı şekilde ortada kalışını göreyim.

Annem sabır isteme Allah'tan der dua et der hep Allah'ım içime huzur ver beni rahatlat diye.Ama genede insanoğlu işte her gece her an o 12 yıl içinde yaşadıklarım aklıma geldikçe dua ediyorum yaşadıklarımı yaşasın diye.Zamanı gelince gerçekten yaşayıp görüyorsun.

Ç
Ohooooo, o iftiralar yüzünden 2 yıl babam benimle konuşmadı. Yeni barıştık sayılır. Kasım 2012- şubat 2015 benim hayatımın karanlık günleriyle. Çok dua ettim, ne işim vardı ne de yeni doğmuş bebeğime verecek bir damla sütüm. inanki bir anda yükseliyorsun.
çok duygulandım şayadıkların çok zor gerçekten.profildeki sensen güzelde bi bayanmışın allah bahtını güzel yapsın.

Babam annemi aldattı hayatımda yasadıgım en büyük acıdır...ben o kadınla cok tartstım tlfnda bana hakaretler etti, tehditler etti hayatımda hazmedemediğim seyler duydum ondan, yuvamızı dagıttı.annemi aglattı.hep o kadını öyle bir dövmek istedim ki hastanelik edene kadar, öyle kin doluydum ki ama çevrem statüm asla o kadını dövemezdim bana yakışmazdı.hep dua ettim allahım ben acı cektiremedim sen ver cezasını diye hep dua ettim pislik bi adamla evlensin babamın peşini bıraksın diye...sonra duydum beş para etmez tam bir psikopatla evlenmiş, evden kaçmış arkadaslarıyla ev tutmuş ve arkadaslarıyla tartısmış bunu öyle bir dövmüşler ki arkadasları hastanelik etmişler...ve ben bunları nereden mi duydum...hakkında mahkeme kararıyla yakalatma çıkmış ve bunun ifadesini kim mi almış...onlarca polisin memurun içinden benim abim almış dosya abime gelmiş tesadüfen..tüö rezilliğini abime ifade vermiş.bu ilahi adalet değilde ne...hala ahım bitmedi o kadına daha eminimki çok çekecek ve aallahım bana gösterecek

Merhaba canim bende bi itirafta bulanayim bundan 5 yil once bi iliskim vardi ailemin Rizasi yoktu ben herseye ragmen onunla birlikteydim benim kiyafetlrime disari cikmama kadsr herseyime karisirdi bende kabul ederdim zamanla duzelcegini umardim oyle kotu seyler yasadim ki en sonunda sozlendik ama ailemin rizasi yoktu ve onun herseyine katlanmama ragmen benden ayrilan o oldu herkese karsi beni yariyolda birakti cunku cok zor sartlarda birlikteydik zaten. Psikolojik destek gordum duzelmem uzun zaman aldi ve 2 yil once hayatima baska biri girdi bidaha kimseyle olcagima inanmazken butun yaralarimi onunla sardim herkesin imrendigi bi iliskim var ailem razi onu cok seviyorum herseyden onemlisi kiymetli oldugumu hissediyorum. Benden ayrilan kisi suan kopek gibi pisman beni unutamadigi soyluyor kapima kadar gelip yalvariyor bana ilahi adelet diyorum ben hicbizaman beddua etmedim sadece Allaha havale ettim. Kimse cektirdigi cekmeden olmuyor canim buna inan.

Merhaba canim bende bi itirafta bulanayim bundan 5 yil once bi iliskim vardi ailemin Rizasi yoktu ben herseye ragmen onunla birlikteydim benim kiyafetlrime disari cikmama kadsr herseyime karisirdi bende kabul ederdim zamanla duzelcegini umardim oyle kotu seyler yasadim ki en sonunda sozlendik ama ailemin rizasi yoktu ve onun herseyine katlanmama ragmen benden ayrilan o oldu herkese karsi beni yariyolda birakti cunku cok zor sartlarda birlikteydik zaten. Psikolojik destek gordum duzelmem uzun zaman aldi ve 2 yil once hayatima baska biri girdi bidaha kimseyle olcagima inanmazken butun yaralarimi onunla sardim herkesin imrendigi bi iliskim var ailem razi onu cok seviyorum herseyden onemlisi kiymetli oldugumu hissediyorum. Benden ayrilan kisi suan kopek gibi pisman beni unutamadigi soyluyor kapima kadar gelip yalvariyor bana ilahi adelet diyorum ben hicbizaman beddua etmedim sadece Allaha havale ettim. Kimse cektirdigi cekmeden olmuyor canim buna inan.
Iste bu pişmanlığını görmek tüm çektiğin kötü günlere değmiş. Yansın kendine simdi is işten geçti

Başlık nede güzel gel sende içini dök dedirtiyor adeta.
İnsan zamanla unutmuyor sadece unutmuş gibi yapıyor. En ufak şeyde geliyor hatıralar geriye. Ve en acıtan tarafı sen üzülürken karşı tarafın bundan bi haber olması,günlerini gülücükler saçarak geçirmesi insan en çok buna üzülüyor sanırım...

Başlık nede güzel gel sende içini dök dedirtiyor adeta.
İnsan zamanla unutmuyor sadece unutmuş gibi yapıyor. En ufak şeyde geliyor hatıralar geriye. Ve en acıtan tarafı sen üzülürken karşı tarafın bundan bi haber olması,günlerini gülücükler saçarak geçirmesi insan en çok buna üzülüyor sanırım...
Ne guzel soylemssin ve bazen kimse duymasin diye insanin nefesi tutarak aglmasi iste o cok acidir

Bende ilahi adale'de inanirim ama bazen ilahi adalet hemen devreye girmiyo ! biz istiyoruz'ki onlarin belalarini buldugunu gorelim ama biz goremiyoruz iste !

Benim bosanma'yla sonuclanan evliligim'de mesela eski kv bana surekli laf sokardi, oglunu bana karsi kiskirtirdi ve kadinin basina oyle seyler gelirdiki halen akillanmazi mesela elini kapiya kistirirdi, yada sandalyeden duserdi bunu gibi seyler .. simdi bana yapmis olduklari butun kotuluklerin karsiligini bulmalarini dort gozle bekliyorum, bulmuslardirda belki, cunku ana kiz yuvamin dagilmasina sebep olan iki buyuk etken ve onlarin lafindan cikmayan geri zekali eski esim ! ilahi adalet ne zaman devreye girecek onu cok merak ediyorum cunku hersey mahkemeyle sinirli degil maalesef !

can yakan kişi belli etmese de mutsuz oluyor...çok gördüm er ya da geç Allah yakasına yapışıyor can yakanın.

can yakan kişi belli etmese de mutsuz oluyor...çok gördüm er ya da geç Allah yakasına yapışıyor can yakanın.
Evet sana harfiyen katiliyorum... kendilerini o kadar mutlu yansitiyorlar'ki anlatamam ! ama gel gor'ki isin asli cok farkli ! biz bunu farketmiyoruz bile onlarin mutlu olduklarini zannediyoruz ! halbuki tam tersi !

Zamanında biri çok sevmişti beni, ben de sevdiğimi sandım 2 ay çıktık. Olmadı yapamadım onunla. Ayrıldım. Çok aradı açmadım, dönmedim hatta ne var ne istiyorsun gibi tepkiler bile verdim. Son cümlesi şu oldu; otobüste dolmuşta bile gözlerinin dolması , ağlamak ne demek bir gün anlarsın. Aradan 7 sene geçti , bir gün kendimi otobüste ağlarken ağlamayayım diye yutkunurken buldum. Ve zamanında oldukça saçma gelen o cümleyi hatırladım.
Aman canim ya bu ah almak degilki, 2 ay cikmissin sevmedigini anlayinca birakmissin. Bu ona yaptigin bi kotuluk degil.

Evet sana harfiyen katiliyorum... kendilerini o kadar mutlu yansitiyorlar'ki anlatamam ! ama gel gor'ki isin asli cok farkli ! biz bunu farketmiyoruz bile onlarin mutlu olduklarini zannediyoruz ! halbuki tam tersi !
bir arkadaşım var ,sevgilisini terk edip hemen başkasıyla ilişkiye başladı.sonrada nişanlandı.sürekli mutluluk pozları veriyorlardı.ta ki beni arayıp artık nişanlısından bıktığını söyleyene kadar mutlu olduğunu sanıyordum.nişanlısı bunun üstüne çok düşüyordu,arkadaşım boğuluyorum diyordu.bir şey hissetmiyorum artık diyor.terk ettiği sevgilisini özel numaradan arayıp duruyor sesini dinleyip kapatıyor.konuşmaya yüzü yok çünkü.onu özlediğini söylüyor.ve hala nişanlısıyla mutluluk pozları veriyor.hayattan zevk almıyorum diyor.işte aslında bir şeylerin bedelini ödüyor

Ayakkabisi yırtikti. Maasi olmasına rağmen dedim az kazanıyor yazık. Gittim buna reebok ayakkabı, adidas şort, bluz, şapka, çorabına kadar aldim. Ben öğrenciyim babamin kredi kartiyla taksit yaptırıp aldim bunları. Sonra da hayatımda ilk kez ise girdim. Garsonluk yaptım 20 gün. Sabah 9 akşam 12. 3 saat aram vardı sadece. 520 lira kazandim babamin eline saydim. Sırf elin oğluna paramı yedirdin demesin diye ki haklı da. O aldığım kıyafetler balayı hediyesi olmuş biliyor musun?
:KK61: Icim acidi...

Aman canim ya bu ah almak degilki, 2 ay cikmissin sevmedigini anlayinca birakmissin. Bu ona yaptigin bi kotuluk degil.
Canım, hayattaki tek pişmanlığımdır. Cidden çok iyi bir insandı bakalım ne yönde ve nasıl dua etti. Baya acı çektiğini biliyorum. Ben de yaşadıklarımı hep buna yordum. Bilmiyorum belki de bir sebep arıyorum.

Birde şu varki akıl ve kalp aynı anda çalışmıyor
Kalp: Ya gelirse..
Akıl:Umrunda değilsin sende artık önüne bak :KK61:
Bir insana yapılacak en kötü şey umut verip sonunu getirememek arkadaş madem kendine güvenmiyorsun adım falan atma allah aşkına dur durduğun yerde.:KK11:

Birde şu varki akıl ve kalp aynı anda çalışmıyor
Kalp: Ya gelirse..
Akıl:Umrunda değilsin sende artık önüne bak :KK61:
Bir insana yapılacak en kötü şey umut verip sonunu getirememek arkadaş madem kendine güvenmiyorsun adım falan atma allah aşkına dur durduğun yerde.:KK11:
Aynen oyle canım, insan yaktığı yerden yanmalı. Aynısını onlar da yasasın.

Back
X