- 17 Mayıs 2017
- 12
- 6
- 1
- Konu Sahibi pammukgirl
Yigenim. Kiz.Anne oldu baba var ama bende kalmak istemiyo diyor telime bile bakmıyor. Kızda ben yaşamam o adam evlendi vs. Baba tarafı yakinimda kimse ilgilenmiyor. Bende sahiplendim herşeyi önüne serdim. eşim bı bardak su istedi diye adama demedigimi bırakmadım. Okuluna yağmur çamur değmesin diye arabamla bırakıp aldım. Özel okul oda öğretmen kredi kartı....... Kurslara gönderdim bunaldi yürüyüşler kurslar kafeler...ya yapabilddigimi yaptım. Hadi okusun kurtarsın bende ölürsem napar diye. Günlerce psikologlar gittim danistim herkes gıpta etti ama o anlamadı. Anlamıyor. Ergenlik bunalımı da var haklı. Ama ne gezmesi bitti ne özel ilişkileri ne çevresi. Başına bişey gelir diye çok korkuyorum. Yazıktır emanet. Karşısında ağladım kafelere götürüp konuştum bağırdım ya her yolu denedim. Bana hakaret asagilama. Hep ben suçlu. Ama aramayan sormayanlara çok iyi. En çok da bu ağrımaya gidiyioİyi de bu kim? Ve bu çocuğu bir psikoloğa götürerek hem siz hem de o iyi olabilir. Bir çocuğun anasız babasız kalıp başkalarında sığıntı gibi kalması? Sizce o ister miydi? Of benim bile burda içim acıdı.