Verdiğim kararı sizinle paylaşmayı borç bildim

Hayirlisi olsun insallah mutlu bir hayatin olur bundan sonra.birseyi merak ettim aileler nasil oldu da yine de bir kez daha deneyin gibi israr etmediler.aldattigi icin affetmemeni anliyorum dogru birsey yapiyorsun da aileler ne kadar anlayisli ve olgun olursa olsun bu cocuk meselesi uzerine birseyler derlerdi muhakkak.

Hakkında hayırlısı olsun canım migime katılıyorum bana da barışacakmışsınız gibi geliyor yazdıklarından bunu çıkardım ben aldatılma konuların da genelde öfke hakim olur sen duygusal geldin bana
Duygusallığını hamileliğine veriyorum ben de.Bir önceki konunuzda ben de barışırsınız dedim ama kararlı barışmayacak gibisiniz.Doğurmaya karar verdiğinize göre hayat bu belki barışırsınız da.(Eleştiri yok hakkınızda hayırlısı.)

Yasadigin seyleri okumak bile zor geldi senin duygu durumunu tahmin bile edemiyorum.. dogurmaya karar verdigin cocugun cok guclu iradeli bir annesi var.. Allah yolunuzu acik etsin... iyi haberlerinizi duymak dilegiyle...

Hakkında hayırlısı olsun canım migime katılıyorum bana da barışacakmışsınız gibi geliyor yazdıklarından bunu çıkardım ben aldatılma konuların da genelde öfke hakim
Hayirlisi olsun insallah mutlu bir hayatin olur bundan sonra.birseyi merak ettim aileler nasil oldu da yine de bir kez daha deneyin gibi israr etmediler.aldattigi icin affetmemeni anliyorum dogru birsey yapiyorsun da aileler ne kadar anlayisli ve olgun olursa olsun bu cocuk meselesi uzerine birseyler derlerdi muhakkak.
Henüz onlar için çok yeni.Tam olarak konuşamadık ki.Olay biraz daha soğuduktan sonra bakalım neler olacak? Umarım olmaz böyle bir durum

Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah hakkında hayırlısı olur

Tek başına ayaklarının üzerinde durabilecek çocuğuna bakabilecek durumda olmana çok sevindim
İki ailenin desteğide çok güzel yükünü hafifletecektir
Hamileliğinde rahat geçer inşallah

Diğer konunda da demistim gerçekten çok guclusun ve eminim de hep böyle olup çocuğunu da çok guzel yetiştirirsin. En doğru kararlari almissin. Cok sevindim bebisi aldirmayacagin icin :))

Şu erkeklere anlam veremiyorum ya. Ne kadar da güzel bir aileniz varmis. Hersey de yolundayken daha ne isterler ki. Rahat batmis. Neyse umarım çabuk atlatirsin ve hersey yoluna girer.

Yine barismayla ilgili yorumlar gelmeye baslamis :) diğer konuda da vok söyledi konu sahibi barışmayacağım diye. Bu konuda da ben hic barisacakmis gibi bir izlenim almadım. Sakinligi de güçlü olusundan ve mantıklı dusunmesinden kaynaklanıyor bence.

En iyi kararı siz verirdiniz zaten öyle se olmuş umarım çıktığınız bu yoldan hiç pişmanlık duymazsınız. Çok çok Mutlu bir hayatınız olur bebeğinizle.

Babasi elimi öpmeye çalıştı kısmında boğazım düğüm düğüm oldu, burnumun ucu sizladi vallahi..
Nasıl güzel insanlarmis.
Sana çok geçmiş olsun canım, inşallah hayatın eskisinden çok daha güzel olur.
Çok medenice buldum o ortamdaki herkesin davranışlarını
İnsanlar ayrilirken belli eder kendini.
Bu açıdan şanslısınız.
Mutluluklar sizinle olsun bundan sonra.

İyi akşamlar sevgili üyeler.Önceki konularımda bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Ben bir karar verdim ve bunu sizlerle paylaşmak isterim.Ben bu çocuğu doğuracağım.Bunu duygusal değerler vs. için değil mantıklı düşündüğüm için istiyorum.Her ne kadar çocuk istemesem de eğer evli olsaydık bu çocuk kesinlikle dünyaya gelecekti.Şimdi boşanıyoruz ve bunun nedeni babası.Babasının yaptığı hata yüzünden ben evladımdan vazgeçemem.Ayrıca bunu kaldırabileceğimden de emin değilim.Elbette yeterli nedenim olsaydı durum değişebilirdi.Çalıştığım zamandandır biriktirdiğim bir miktar param var.Sadece bu meblağ ile bile liseden mezun olana kadar istediğimiz okulda okuyabilir,kurs gibi eğitime dair birçok isteğimizi karşılayabiliriz.Bunun dışında eşimle ortak hesabımız vardı.Ortak olarak alınan 2 tane de ev.En kötü ihtimal arabamı da satarım.Ayrıca derecemi düşürürsem çalışma saatlerim çok daha esnek olacak.Noktasına,virgülüne kadar hesap yaptım (avukatıma yaptırdım) Eski eşimin,ailemin desteği olmasa bile bu çocuğu tek başıma büyütebilirim.Ayrıca şimdiden yatılı bir eleman aramaya başladım.

Bunun dışında önceden bayram için eşimle tatil planı yapmıştık kısmet olmadı.Yaklaşık 2 gündür memleketteyiz.Birlikte geldik.Annesi ve babası bizim eve geldi.Sadece altımız oturduk konuştuk.Hamile olduğumu ama ayrılmak istediğimizi söyledik.Aileler tabii ki korkunç bir şekilde şaşırdılar.Annem ağlamaya başladı.Benim için işin en zor kısmıydı.Herkes tatmin edici bir neden bekliyordu benim ağzımdan çıkan tek cümle ise ''Anlaşamıyoruz.'' O hiç konuşmadı başı önünde sadece dinledi.En son da babam dayanamadı ve ilk defa sesi yükseldi bana:''Kızım çocuk oyuncağı mı bu,yoksa dalga mı geçiyorsun?'',diye.Eşim direkt atladı:''Yeter artık yok onun suçu.Ben ALDATTIM.Ben SUÇLUYUM,Pişmanım yemin ederim diye konuşmaya çalışırken saniyeler içerisinde babasından yediği tokat...Kayınpederim bile diyemem babamdır.Hiç öz kızından ayırmadı sağ olsun.Şu hep güler yüzlü mahallenin sevilen amcası vardı ya hı işte o idi kendisi.İlk defa böyle gördüm onu.Koskoca adam ağlayarak yapıştı elime öpeceğim kızım,özür dilerim diye.Bildiğiniz kalbimi sıktılar sanki.Sarıldım ''baba senin ne suçun var?'',diye.Hıçkıra hıçkıra ağlıyorduk.Sonra tansiyonum düştü fenalaştım.Tek hatırladığım odadaki herkes oturmuş ağlıyordu.Bugün 2.günüm memlekette.Annesi geldi beni görmeye.Gözleri kıpkırmızı görseniz o kadar mahcup ki.Özür dilemeye gelmiş.Kendini üzme ne olursa olsun,evladımsın.Şu saatten sonra ondan daha çok çocuğumsun,dedi.Burada durumlar böyle.Bunun dışında çok fazla acıkıyorum ve midem çok hassas hale geldi.Kırmızı et yiyemiyorum maalesef.Ailelere söylemenin rahatlığını yaşıyorum şükür.Eve annem ve babamla birlikte döneceğiz.Bakalım sonrası nasıl olacak? Yanımda olan herkese çok teşekkür ederim
Cok sevindim kararina. Rabbim yardimcin olsun

Ben bu çocuğu doğuracağım.Bunu duygusal değerler vs. için değil mantıklı düşündüğüm için istiyorum.Her ne kadar çocuk istemesem de eğer evli olsaydık bu çocuk kesinlikle dünyaya gelecekti.Şimdi boşanıyoruz ve bunun nedeni babası.Babasının yaptığı hata yüzünden ben evladımdan vazgeçemem.

Dogurmaya karar verdiginizden şüphem yok da "çocuk istediginizden" emin misiniz?
İstenmedigi halde dunyaya gelmek... Çocuga da haksızlık olur bu. Eger istemiyorsanız zorunluluk ile kalkışmayın bu işe.

Ayrıca lisesini, egitimini vs yazmıssınız. Belli ki maaşınız var, malınız mülkünüz de varmış, neden bu kadar detay yazmak zorunda hissettiginizi anlamadım.
Bir cocugun bakımını karşılamak için evli olmak zorunlulugunuz da yok ki, babası vefaat etmiş de olabilirdi mesela.
Üstelik ayrılsanız bile onun da cocugu, bakımını üstlenmek onun da sorumlulugu. Dogurduktan birkaç yıl sonra aldatılmış ve yine aynı kararı alıyor olabilirdiniz, o da yine bakacaktı.

Çok şanslıymışsınız... Fakat eşinizden yana yüzünüz gülmemiş.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasib etsin inşallah.

Çocuğunuzu doğurma kararınıza çok sevindim.
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin dünyaya inşallah.

Back
X