- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
-
Arkadaşlar 12 kişilik sandıklı çatal kaşık bıçak seti-6 parça teflon tencere takımı-6 kişilik 52 parça yemek takımı-çaydanlık-ütü aldık ve yanında cam bardak seti 37 parça.Toplamda 600 ü geçmeyecek kadar bir fiyat ödedik ama bardak takımında 2si meşrubat 1i çay bardağı olmak üzere çatlak var ben ona taktım.alırken fiyat düştü tabi ki ben o bardağı su bardaklarıyla tamamlarım çay bardağından da bir tane kullanmam ne olacak diye aldım ama içim hiç rahat değil şimdi aslında bedavaya gelmiş gibi de oldu ama ne bileyim.
Siz olsanız kafaya takar mıydınız ?
tüm aldığım ürünler ,hediye de dahil 600 tl ye almış olsaydım üzülmezdim ,ama içinden biri çatlak veya kırık çıksaydı ,aldıklaırmın tümü ve verdiğim para için üzülürdüm ,benim yapım bu ,ya hep ya hiç ..neden değiştrimeyi denemiyorsun ,yada bilerek mi aldın ?
Bence çok iyi almışsın canım bardak ıcın de canını sıkma buyuk parcaları almıssın bardagı sonra da alırsın yıne zamanla modası gecıyor zaten
Bende çeyizime 12 kişilik yemek takımı almıştım sona içim içimi yemişti fazla mı para verdim almasa mıydım diye, şimdi düşününce komik geliyo
bunlara üzülmeye değmez cnm, üstelik çok uyguna almışsın güzel günlerde kullan
o kadar ürünü gayet uygun fiyata almışsınız.varsın onlarda öyle olsun.ha içinizde rahat değilse gidin değiştirin o parçaları
Marka nedir bilmiyorum hesaplı geldi bana
Hayırlı olsun güle güle kullanın
12 kişilik yemek takımını 400 tl ye almıştık biz çok uygun almışsın varsın çatlak olsun evde kullanırkende kırılabilirdi
Valla ben alt taraf 4 parça salon süsüne o parayı verdim. nerden ne marka aldınız bilmiyorum ama inanılmaz ucuz almışsınız, o yüzden hiç kafanıza takıp, canınızı sıkmayın.
Arkadaşım colk ucuza almıssın nıye ıcıne dert olmus kı tam alsan . Misafır geldıgınde yanlışlıkla kırsa bu sefer napacaktın yıne mı ıcıne dert olacaktıbos ver nazarı olsun onlarda
Arkadaşlar 12 kişilik sandıklı çatal kaşık bıçak seti-6 parça teflon tencere takımı-6 kişilik 52 parça yemek takımı-çaydanlık-ütü aldık ve yanında cam bardak seti 37 parça.Toplamda 600 ü geçmeyecek kadar bir fiyat ödedik ama bardak takımında 2si meşrubat 1i çay bardağı olmak üzere çatlak var ben ona taktım.alırken fiyat düştü tabi ki ben o bardağı su bardaklarıyla tamamlarım çay bardağından da bir tane kullanmam ne olacak diye aldım ama içim hiç rahat değil şimdi aslında bedavaya gelmiş gibi de oldu ama ne bileyim.
Siz olsanız kafaya takar mıydınız ?
bu kadar ürüne 600 mü verdiniz nerden aldınız banada syleyin bende alayımçok ucuz bedavaya almışınız hala üzülüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?