Verdiğim paraya üzülmeli miyim içime dert oldu...

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
Arkadaşlar 12 kişilik sandıklı çatal kaşık bıçak seti-6 parça teflon tencere takımı-6 kişilik 52 parça yemek takımı-çaydanlık-ütü aldık ve yanında cam bardak seti 37 parça.Toplamda 600 ü geçmeyecek kadar bir fiyat ödedik ama bardak takımında 2si meşrubat 1i çay bardağı olmak üzere çatlak var ben ona taktım.alırken fiyat düştü tabi ki ben o bardağı su bardaklarıyla tamamlarım çay bardağından da bir tane kullanmam ne olacak diye aldım ama içim hiç rahat değil şimdi aslında bedavaya gelmiş gibi de oldu ama ne bileyim.

Siz olsanız kafaya takar mıydınız ?

Son düzenleme:
tüm aldığım ürünler ,hediye de dahil 600 tl ye almış olsaydım üzülmezdim ,ama içinden biri çatlak veya kırık çıksaydı ,aldıklaırmın tümü ve verdiğim para için üzülürdüm ,benim yapım bu ,ya hep ya hiç ..neden değiştrimeyi denemiyorsun ,yada bilerek mi aldın ?

Bence çok iyi almışsın canım bardak ıcın de canını sıkma buyuk parcaları almıssın bardagı sonra da alırsın yıne zamanla modası gecıyor zaten

Bende çeyizime 12 kişilik yemek takımı almıştım sona içim içimi yemişti fazla mı para verdim almasa mıydım diye, şimdi düşününce komik geliyo

bunlara üzülmeye değmez cnm, üstelik çok uyguna almışsın güzel günlerde kullan

o kadar ürünü gayet uygun fiyata almışsınız.varsın onlarda öyle olsun.ha içinizde rahat değilse gidin değiştirin o parçaları

evet canım bilerek aldım bir sürü benzer bardağı var içinde o yüzden 2 bardak önemsizdir dedim ama şimdi garip oldum

12 kişilik yemek takımını 400 tl ye almıştık biz çok uygun almışsın varsın çatlak olsun evde kullanırkende kırılabilirdi

Bence çok iyi almışsın canım bardak ıcın de canını sıkma buyuk parcaları almıssın bardagı sonra da alırsın yıne zamanla modası gecıyor zaten

bende o büyük parçalar sağlam diye seviniyorum zaten öteki sürpriz gibi çıktı 3 parça kırık olunca çok çok uyguna geldi neyse ya takmıyım kafama :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım :) yani 3 parça için bir de bu kadar uygunken canımı sıkmamam lazım :)

Valla ben alt taraf 4 parça salon süsüne o parayı verdim. nerden ne marka aldınız bilmiyorum ama inanılmaz ucuz almışsınız, o yüzden hiç kafanıza takıp, canınızı sıkmayın.

Arkadaşım colk ucuza almıssın nıye ıcıne dert olmus kı tam alsan . Misafır geldıgınde yanlışlıkla kırsa bu sefer napacaktın yıne mı ıcıne dert olacaktı bos ver nazarı olsun onlarda

Valla ben alt taraf 4 parça salon süsüne o parayı verdim. nerden ne marka aldınız bilmiyorum ama inanılmaz ucuz almışsınız, o yüzden hiç kafanıza takıp, canınızı sıkmayın.

tabak takımı güral porselen tencere takımı netlon çatal kaşık sağlam. Yani markasız falan da değil sadece bir dükkandan almadım da hani arabayla satış yapanlardan aldım :) canımı sıkmayayım

Arkadaşım colk ucuza almıssın nıye ıcıne dert olmus kı tam alsan . Misafır geldıgınde yanlışlıkla kırsa bu sefer napacaktın yıne mı ıcıne dert olacaktı bos ver nazarı olsun onlarda

dimi yani zaten para vermemiş gibi bir şey oldum öyle setler 300 lira netten baktım da benim havada karada bedava oldu ben hala dert ediyorum ediyordum bitti gitti dert

Bence çok iyi almışsın. Her şeyde olur bu tarz şeyler. Ben olsam takmazdım.

bu kadar ürüne 600 mü verdiniz nerden aldınız banada syleyin bende alayım çok ucuz bedavaya almışınız hala üzülüyosunuz

bu kadar ürüne 600 mü verdiniz nerden aldınız banada syleyin bende alayım çok ucuz bedavaya almışınız hala üzülüyosunuz

600 bile değil canım o kadar yani ama artık takmıyorum ya sanki milyarlar döktüm 3 bardakta çatlak olsun amaaannn :) arabayla satış yapan birinden aldım önceden de almıştık gayet memnunuz 3 bardak çatlak ama kalan 34 parça maşallah sapasağlam e ucuza da verdi bende alıverdim zaten misafir takımı çokta kullanmıcam 1-2 bardak eksik olsun sanki sayacaklar değil mi :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…