• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

verdiğim tepki normal karşılanabilir mi?

Bana pek doğal bi hareketmiş gibi gelmedi yaptığın canım.Sen onu seviyormusun?Sanki aynı otelde kalmaktan bile rahatsızmışsın gibi geldi.O seninle vakit geçirmek istiyo sen rahatsızlık duyuyorsun.Hem ne var ki bunda orada herkes mayolu veya bikinili olacak yani birtek sen değil hem o görmese bile herkes görecek sonuçta bundan mı kaçyorsun yani?.....değişik bi durum anlayamadım.......yani dışarıda görüşelim denizde görüşmeyelim diye bana dense ne varki neyden kaçıyo diye bir düşünürüm.o da düşünecektir....

Sadece sorunuza cevap vereceğim yorum yapmadan, zira yoruma girersem iş uzar :)

Verdiğim tepki normal karşılanabilir mi diye sormuşsunuz.
Hayır, bence kesinlikle karşılanamaz.....

Bencede hiç normal bi düşünce değil :olmaz: sonuçta sokak ortasında bikiniyle gezmiyceksin ve orda herkes bikinili veya mayolu olcak belki başta tuhaf gelebilir onun karşısına ilk kez bikiniyle çıkıcaksın ama alışırsın bence utanılacak bişey yok rahat ol kaydirigubbakcemile5

bence normal,aynı tepkiyi bende veriyorum çünkü-tatlicadiarzu- denize gitmek istemiyorum onunla,çekiniyorum...Başka insanların görmesiyle aynı şey değil ki.Ben seni anladım,bunun sevmemekle,diğer insanlarında bikinili olmasıyla yada diğer insanların beni bikinili görmesiyle hiçbir ilgisi yok.Şu da var,aynı yere tatile gideyim ama denize gitmeyelim demekte hoş olmaz,ya hiç aynı yerde bulunmayacaksın yada çekinmeni yenip bikinini giyeceksin.Senin için oraya geliyorsa çekinmeni yenmen lazım bence,alışırsın bir kere girdikten sonra.

Uzun süren bir ilişkim var fakat ben istanbuldayım o ise ankarada oturuyor.Birkaç kere görüştük.Bu yaz teyzemle bodruma gideceğiz..O da bizim otelde bikaç günlüğüne kalabileceğini söyledi..Gezeriz falan dedi...Yalnız ben onunla denize girmek istemiyorum.O da farketmez falan dedi..Yani ben onunla denizde görüşmek istemiyorum sizce doğal bi hareketmi benim yaptığım?

olabilir arkadaşların dediği gibi utanabilirsin de zaten uzun süreli bir ilişkin var kendi kararını kendin verebilrsin bu konuda deniz olmaz başka yerde gezesiniz sizde canım ne olcek:1hug:

çoğunuz normal bişey demişsiniz büyük ihtimalla giricem onla denize biraz vakit geçtikten sonra alışırım sanırım..

merak etmeyin yarın sizi pantolanla gördüğünde ben bunun içini de biliyorum diye düşünmez herhalde.kaydirigubbakcemile3

ilk birkaç dakika çekinir sonra alışırsınız..

başda böyle şeyler düşünebilirsin hani ilk göreceği için seni bikinili....utanabilrisn ama alışırsın...
sonuçda diğer arkadaşların dediği gibi orda herkesin içindesin herkes de mayo ve bikinili zamanla alışırsın...kaydirigubbakcemile2
bide iyi yönünü düşün sevdiğin kişiyle tatil...deniz e girmek eğlenmek ....çok hoş olur kimse bu fırsatları yakalayamıyor kolay kolay...ama gene son karar senin tabi içine nasıl siniyorsa onu yap gidip de huzursuz olmakdansa ...sengözlerimebaksanab

başda böyle şeyler düşünebilirsin hani ilk göreceği için seni bikinili....utanabilrisn ama alışırsın...
sonuçda diğer arkadaşların dediği gibi orda herkesin içindesin herkes de mayo ve bikinili zamanla alışırsın...kaydirigubbakcemile2
bide iyi yönünü düşün sevdiğin kişiyle tatil...deniz e girmek eğlenmek ....çok hoş olur kimse bu fırsatları yakalayamıyor kolay kolay...ama gene son karar senin tabi içine nasıl siniyorsa onu yap gidip de huzursuz olmakdansa ...sengözlerimebaksanab

tşkler haklısın..

bir sürü kişi seni görücek ve sen sevgilinden çekiniyorsun............:uhm::uhm:
ilginç........
o zaman sizde denizin olmadıgı bir yerde görüşürsünüz........
görsün işte gözü gönlü açılır............:1shok::jeyyar:

bikini mayo sebep olmamalı....başka nedenlermi var..hem yanınızda teyzeniz de olacakmış...buralar okadar kalabalıkki arkadaşım...iğne atsan yere düşmez misali......bence o kalabalıkta dikkati üzerinize çekmezsiniz....tavsiyem beraber mutlu olun.a.s

bikini mayo sebep olmamalı....başka nedenlermi var..hem yanınızda teyzeniz de olacakmış...buralar okadar kalabalıkki arkadaşım...iğne atsan yere düşmez misali......bence o kalabalıkta dikkati üzerinize çekmezsiniz....tavsiyem beraber mutlu olun.a.s

başka nedenlerim yok tşk ederim a.s.

Back
X