Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sizde vücudunuzu ya beğenmezse kaygısı var.
Uzun süren bir ilişkim var fakat ben istanbuldayım o ise ankarada oturuyor.Birkaç kere görüştük.Bu yaz teyzemle bodruma gideceğiz..O da bizim otelde bikaç günlüğüne kalabileceğini söyledi..Gezeriz falan dedi...Yalnız ben onunla denize girmek istemiyorum.O da farketmez falan dedi..Yani ben onunla denizde görüşmek istemiyorum sizce doğal bi hareketmi benim yaptığım?
öyle bi kaygım yok canım çünkü beğenilmediğimi düşünmedim hiçbir zaman
o zaman nedir çekindiğin? ben anlamadım
merak etmeyin yarın sizi pantolanla gördüğünde ben bunun içini de biliyorum diye düşünmez herhalde.kaydirigubbakcemile3
ilk birkaç dakika çekinir sonra alışırsınız..
başda böyle şeyler düşünebilirsin hani ilk göreceği için seni bikinili....utanabilrisn ama alışırsın...
sonuçda diğer arkadaşların dediği gibi orda herkesin içindesin herkes de mayo ve bikinili zamanla alışırsın...kaydirigubbakcemile2
bide iyi yönünü düşün sevdiğin kişiyle tatil...deniz e girmek eğlenmek ....çok hoş olur kimse bu fırsatları yakalayamıyor kolay kolay...ama gene son karar senin tabi içine nasıl siniyorsa onu yap gidip de huzursuz olmakdansa ...sengözlerimebaksanab
bir sürü kişi seni görücek ve sen sevgilinden çekiniyorsun............:uhm::uhm:
ilginç........
o zaman sizde denizin olmadıgı bir yerde görüşürsünüz........
görsün işte gözü gönlü açılır............:1shok::jeyyar:
bikini mayo sebep olmamalı....başka nedenlermi var..hem yanınızda teyzeniz de olacakmış...buralar okadar kalabalıkki arkadaşım...iğne atsan yere düşmez misali......bence o kalabalıkta dikkati üzerinize çekmezsiniz....tavsiyem beraber mutlu olun.a.s