evet, Bana Ben evlenmeyi düşünmüyorum Bile demişti.. ne kadar incinmiştim. Bitirdim Bu yüzden.. Zamanla düşünürüm Belki Bu yüzden ayrılmayalım dedi.. Şimdi yaza nişan yapmak istiyor.. Ben istemiyorum.. Erken diyorum.. Ve Bu sefer gerçekten olaBildiğince ertelemek istiyorum.. annesi gelip annemle konustu, ne zaman gelelim dedi, Benle konustu, kızım yaza gelip adını koyalım dedi.. şuan için erken önce kpss yi atlatayım, atamam olsun dedim.. Şimdi de diyorum önce kariyerim, önce kendi paramı tek Başıma Yiyeyim, araBamı alayım Borçlarımı ödeyeyim anneme Biraz Bakayım evlilik daha sonra.. hele kalsın =) ne tuhaf.. Ben isterken o istemiyordu.. Rolleri nasıl da değişmişiz.. Bu durumu çook yadirgiyorum.. Bi yandan da kendimle gurur duyuyorum.. çünkü erkeklerin ne kadar Bencil olduğunu Biliyorum.. ne kadar ona ait olduğunu ondan vazgeçemeyeceğini hissettirirsen o kadar uzaklaşiyorlar.. ve sen ne kadar güçlü olursan o kadar hayran kalıyorlar.. evet erkekler kesinlikle karşilarında güçlü ve dimdik sağlam duruslu kadınlar görmek istiyor..