- 29 Ocak 2024
- 1.118
- 21
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Önce cevap vermeyin sonra da engelleyinHee yaşadığımı buraya dert yanıyorum ama burası dışında anlatacağım kimsem yok. Şimdi kızın biri sürekli başına ne gelirse sesle anlatıyor kaçar dakikalık sesler artık sayamıyorum 7 dk.10 dk değişiyor. Birkaç aydır tanışıyoruz yazmıyorum da o yazıyor sadece dert anlatmaya ne yazayım ne cevap vereyim de sesini keseyim artık kalbini de kırmak istemiyorum ama beni kullanıyor sanki aynısını ona yapcam bakalım benim gibi sabredebilecek mi
Ya geç döneyim dönmeyeyim bıktırdı artık yeter sürekli dinlemekten sıkıldımKızın biri derken yani arkadaşınız mı nerden tanıştınız? Onun için önemli bi konumda mısınız ki neden her şeyi size anlatıyor? Müsait olmadığınızda geç dönseniz belki anlar.
Kökten çözümÖnce cevap vermeyin sonra da engelleyin
Senin de derdin bitmiyor anamm diye de laf sıkıştır arada:) bütün kötü enerjisini üstüne yıkmasına müsade etmeKökten çözüm
Hımmm yazın.Hee yaşadığımı buraya dert yanıyorum ama burası dışında anlatacağım kimsem yok. Şimdi aylar önce tanıştığım biri sürekli başına ne gelirse sesle anlatıyor kaçar dakikalık sesler artık sayamıyorum 7 dk.10 dk değişiyor. Yazmıyorum da o yazıyor sadece dert anlatmaya az öncede atmış 7 8 dk ses yine uzaktan biriyle tanışmış onu anlatmış dinlemedim biraz dinledim anladım konuyu. Yıldım artık hayır atma yeter desem hatta güzellikle söylesem bile alınır tavır yapar hatta direkt yazmaz hicç. Ne yazayım ne cevap vereyim de sesini keseyim artık kalbini de kırmak istemiyorum ama beni kullanıyor sanki aynısını ona yapcam bakalım benim gibi sabredebilecek mi
Benimde öyle arkadaşım vardı. Cevap vermedim uzun süre. Sonra kesti mesaj atmayı. Küserse de kendi tercihi. Kullanıldığımı hissettiğim yerde duramam ben.Hee yaşadığımı buraya dert yanıyorum ama burası dışında anlatacağım kimsem yok. Şimdi aylar önce tanıştığım biri sürekli başına ne gelirse sesle anlatıyor kaçar dakikalık sesler artık sayamıyorum 7 dk.10 dk değişiyor. Yazmıyorum da o yazıyor sadece dert anlatmaya az öncede atmış 7 8 dk ses yine uzaktan biriyle tanışmış onu anlatmış dinlemedim biraz dinledim anladım konuyu. Yıldım artık hayır atma yeter desem hatta güzellikle söylesem bile alınır tavır yapar hatta direkt yazmaz hicç. Ne yazayım ne cevap vereyim de sesini keseyim artık kalbini de kırmak istemiyorum ama beni kullanıyor sanki aynısını ona yapcam bakalım benim gibi sabredebilecek mi
önce uyar olmuyorsa engelle yanıHee yaşadığımı buraya dert yanıyorum ama burası dışında anlatacağım kimsem yok. Şimdi aylar önce tanıştığım biri sürekli başına ne gelirse sesle anlatıyor kaçar dakikalık sesler artık sayamıyorum 7 dk.10 dk değişiyor. Yazmıyorum da o yazıyor sadece dert anlatmaya az öncede atmış 7 8 dk ses yine uzaktan biriyle tanışmış onu anlatmış dinlemedim biraz dinledim anladım konuyu. Yıldım artık hayır atma yeter desem hatta güzellikle söylesem bile alınır tavır yapar hatta direkt yazmaz hicç. Ne yazayım ne cevap vereyim de sesini keseyim artık kalbini de kırmak istemiyorum ama beni kullanıyor sanki aynısını ona yapcam bakalım benim gibi sabredebilecek mi
Neden bukadar taktiniz anlamadim. Kaybedecek bir arkadaslik goremedim sanki? Cevap vermek zorunlulugunuz yok, dinleyemiyorum su an demeniz bile yeterli bence.
Bana bir sürü hakaret etti ona sadece çocukça davranıyorsun dedim diyeBu kadar şikayetlenmenizden dolayı arkadaşınızın hayatınızda bir değeri yok. Dolayısıyla dert etmeniz yersiz, engelleyip geçin anlamıyorsa.
engelleHee yaşadığımı buraya dert yanıyorum ama burası dışında anlatacağım kimsem yok. Şimdi aylar önce tanıştığım biri sürekli başına ne gelirse sesle anlatıyor kaçar dakikalık sesler artık sayamıyorum 7 dk.10 dk değişiyor. Yazmıyorum da o yazıyor sadece dert anlatmaya az öncede atmış 7 8 dk ses yine uzaktan biriyle tanışmış onu anlatmış dinlemedim biraz dinledim anladım konuyu. Yıldım artık hayır atma yeter desem hatta güzellikle söylesem bile alınır tavır yapar hatta direkt yazmaz hicç. Ne yazayım ne cevap vereyim de sesini keseyim artık kalbini de kırmak istemiyorum ama beni kullanıyor sanki aynısını ona yapcam bakalım benim gibi sabredebilecek mi
O beni her yerden engellemiş bir suru de hakaret etmişengelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?