Verem aşısı

busra elmas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
3
0
1
27
1 hafta önce oğlum 2cı ay aşılarını oldu verem aşısı yapılan kolunda sanki diğer koluna göre daha heraketsız yani tam açamıyor sağ kolunu süreklı hareket ettirirken solu çok gerek duymadığı sürece çok hareket ettirmiyor ve sağ koluna göre daha az açıyor sizlerdede böyle bişey oldu mu bı sıkıntı olur mu ilk bebeğim ve hiç böyle şeyler yaşamadım endişeleniyorum

Bizde öyle bir durum olmadı. İz bırakan bir aşı ; bir süre iltihaplı bile gezdik ama asla öyle bir durumda karşılaşmadık yan etki olarak bile uyarılmadık. Bi doktorunuza danışın isterseniz

Bizde öyle bir durum olmadı. İz bırakan bir aşı ; bir süre iltihaplı bile gezdik ama asla öyle bir durumda karşılaşmadık yan etki olarak bile uyarılmadık. Bi doktorunuza danışın isterseniz
Öyle vaaoovvv bir fark yok ama var yani yada ne bilim ben mi fazla abartıyorum bilemedim ya

bence siz takılıyorsunuz. 2.günü evet aşı yapılan kolunu hareket ettirdiğimizde huzursuzlanıyordu bizimki ama bir gün sürdü o da. bebekler zaten bir tarafa meyilli olur. bir kolunu daha çok kullanır, dönmeye basladığında bir tarafa daha cok döner vs.

ben bir sorun olduğunu düsünmüyorum ama çok huzursuz ediyorsa sizi bu durum bir doktora götürebilirsiniz

Olabilir teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…