Verilmeyen şifre

Aldatan adam ile neden 2.kez revam ediyorsunuz. Şifreyi vermez tabi cünkü aldatıyordur ve aldatacaktır

Adam aldatmis buna rağmen devam etmissiniz o yüzden ne yapsa bişey demeyin evliyken affedenleri hadi biraz amlarimda sevgililikte çok saçma şifre vermemme sebebi de belli şimdi herseyi temizlemistir verir şifreyi bistediğiniz erkeğin sizin pesinizde dolanmasi sevmesi anlamina gelmiyor sevmeyende2yalvarir yakarir

şifre vermeyi onaylamıyorum
zaten bir ilişki güven üzerine kurulmalı
sen onun aldatmayacağına inanmalısın ve güvenmelisinki buna sağlıklı bir ilişki diyebilelim

Zorla ne duruyorsunayrıl o zaman
Şifre vermek ne ya
Bu kadar özeline girme adamın

Şifre vermeye kesinlikle karşıyım ben de. Ne münasebet...

Güvenmediğiniz adamla boşuna zorlamayın bu ilişkiyi. Güvenmiyorsanız ayrılın yani.

Kafani bence hic karistirma. Rn iyisi hic birdaha o iliskiye bSlamaman olur. Emin ol benden sana bir arkadasca tavsiye sonra daha cok uzulursun

İroniden anlamayan nesile aşina değiliz

Sifre ben de vermem. O ayri mesele.

Iki aylik iliskide aldatan adam sonrasinda neler yapar düşünemedim bile.

Daha simdiden bu kadar güvenmiyorsaniz bunu uzatmanin anlami yok. Hayat bu güvensizlikle geçmez.

Aldatma - affetme muhabbeti beni ilgilendirmez de, şu şifre olayı bana çok saçma geliyor. Adam mecbur değil şifresini vermeye, aynı şekilde sen de mecbur değilsin vermeye. Kaldı ki daha 7-8 ay olmuş birlikteliğiniz. Ilerleyen zamanlarda, yani niyeti ciddiyse - adı konulduğunda - şifresini zaten kendisi verir. Hem verince ne olacak? Başlar göğe mi erecek? Affetmeye gelince, her insan ikinci bir şansı hakkeder. Affetmek senin, ikinci kez aldatmak adamın kişiliğini gösterir.

Huylu huyundan vazgeçmez.
Bir şifre vermek ile güven kazanılsaydı ohoooo....

Boşverin kafanızı bulandırmayı.
Hazır hayatınızdan çıkartmışsınız, bence olduğu yerde kalsın.

Ben bu şifre isteme işini anlamıyorum ve özel hayata saygısızlık olarak görüyorum çok saçma aldatma ve güven sadece sosyal medya şifresi ile olucaksa hiç olmasın aldatan her şekilde yapar biraz ağır olun kendinize güvenin şifre ne alınmalı ne verilmeli

Sosyal medya şifresini kocama vermem oda bana vermez. Bisey yaptığımdan yada onun yapıp yapmadığından değil. Fazla yüz göz olma bence evli bile olsan. Bir süre sonra lackalasiyor uzun vadeli düşünmek lazım. Affedersin görüşürsün sen bilirsin ama hicbir ilişkinde dedektifcilik oynama. Bırak yapsa çıkar severse aldatmayı düşünmez zaten. Nerde duracağını bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…