Verilmiş sadakat varmış 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Chuck24681012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
412
453
53
Kızlar birkaç gün önce konu açmıştım, evlenmek üzere olduğum adamın başka biz kızla Instagram üzerinden görüştüğünü fark edip heryerden engelledigimi ve ne kadar üzüldüğümü sizlere anlatmıştım.Hala hazmedemiyorum benle daha birkaç gün öncesine olan yazışmaları hala duruyo; evlilik ile ilgili planlar bunlar .Ekran görüntüsü alıp ortak kullandıkları hesaba göndermeli miyim bu yazışmaları yoksa susup kendi hayatıma devam mı etmeliyim?

Evlenmek üzere olduğunuz adamın başka bir kızla ortak hesabı mı var ben mi yanlış anladım?
Evet, bir kaç gün önce bu konu ile ilgili konu açmıştım.sabah nikah icim senelik iznini ne zaman alacak, hangi evraklar gerekli bunları konuştuk akşam baktım Instagraminda ❤️ E harfi var.Sordum inkar etti hesabı başkasına verdim şifresini dedi ama tabi ben inanmadim

Evet, bir kaç gün önce bu konu ile ilgili konu açmıştım.sabah nikah icim senelik iznini ne zaman alacak, hangi evraklar gerekli bunları konuştuk akşam baktım Instagraminda ❤️ E harfi var.Sordum inkar etti hesabı başkasına verdim şifresini dedi ama tabi ben inanmadim
Görücü usulü müsünüz?

Hayır değil, dört yıldır birlikteyiz
Kusura bakmayın eski konularınızı göremediğim için net yorum yapamadım ama Allah’ından bulur inşallah.
Düşer ama yine peşine ben maksimum 3 ay veriyorum. Hiç birşey yapma hatta engelleri aç apaçık kalsın tüm sosyal medyan.
Umursama diyemem umursarsın elbette ama asla belli etme.
Hersey gayet normalmiş gibi devam et.

Kusura bakmayın eski konularınızı göremediğim için net yorum yapamadım ama Allah’ından bulur inşallah.
Düşer ama yine peşine ben maksimum 3 ay veriyorum. Hiç birşey yapma hatta engelleri aç apaçık kalsın tüm sosyal medyan.
Umursama diyemem umursarsın elbette ama asla belli etme.
Hersey gayet normalmiş gibi devam et.
Bir taraftan ekran görüntüsünü alıp atmak geliyor içimden bir taraftan boşver kurtuldun diyor içimdeki ses

Bir taraftan ekran görüntüsünü alıp atmak geliyor içimden bir taraftan boşver kurtuldun diyor içimdeki ses
Bu sitede yüzde altmışlık kısım aldatılmıştır.
Bende bu insanlardan biriyim. Gerçekten küçüktüm 21 yaşındaydım. Öfkem durmuyordu asla. Keşke keşke rezil insan için rezillik çıkartmasaydım diyorum hep.

Bu sitede yüzde altmışlık kısım aldatılmıştır.
Bende bu insanlardan biriyim. Gerçekten küçüktüm 21 yaşındaydım. Öfkem durmuyordu asla. Keşke keşke rezil insan için rezillik çıkartmasaydım diyorum hep.
Doğru düzgün bitirse bu kadar üzülmezdim ama o kızı mi beni mi yedekledi bilmiyorum

Konunuzu hatirliyorum, binbir turlu yalan soyleyip hala inkar ediyordu bir de ortak hesaplari oldugunu mu buldunuz ?
sizin yerinizde olsam ekran goruntulerini atardim ortak hesaplarina butun detaylariyla.

Önceki konunuzun linkini atar mısınız?
Küçük de değilim aslında yaşım 36 görüştüğüm kişinin yaşı 33 ama yine de üzüldüm.Mayis ayında sade bir nikahla evlenelim diyorduk; annesi aradı geçen hafta takı işini konuşmak için Mart ayında geleyim dedi ve bende takı istemedigimi gelmek istiyorsa istediği zaman gelebileceğini söyledim.Annem hiç sevmedi ne görüştüğüm çocuğu ne de ailesini.Dun aradı eski sevgilim, annemi ikna edip etmediğimi sordu ben de ben evlenmek istiyorum annemde kabul etmek durumunda kaç yaşına geldik dedim biraz daha konuşup kapattım.Gece yatmadan instegramdan baktım kalp ❤️ E harfi var ve bütün takipçilerini takip ettiği kişileri silmiş, çok az kişi kalmış.Sordum sebebini, arkadaşım istedi hesabımı eşi fark etmesin diye benim Instagramımı kullanıyor dedi.İnanmadim tabiki annesini, ablasını ve kendisini engelledim.Aradan bir kaç saat geçti baktım o da beni engellemiş.Dort yıldır birlikteyiz, üzüldüm açıkçası .İnşallah çabuk geçer bu şey

Eklentiler​

• Screenshot_20210112-203239.png
    Screenshot_20210112-203239.png
    355,8 KB · Görüntüleme: 885
  • Screenshot_20210112-203239.png
    Screenshot_20210112-203239.png
    355,8 KB · Görüntüleme: 912

[
Chuck24681012 .!.:
Evet sabah konuştuk eğer annen izin vermeyecekse bende kendi yoluma bakayım bana ah etme dedi ve akşamına 💓 E harfi vardı sayfasında.Gercekten çok üzüldüm
Dogru söylüyor olsa bile, evli bir adamin baska kadinlar ile yazismasini destekledigine göre, aldatmayi normal gören biri.
Ayrilmaniz iyi olmus.

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Sen, sunsetbutterfly, zumruduankakusu ve 23 diğer üyeler
C Chuck24681012

C Chuck24681012

Aktif Üye​

Kayıtlı Üye
pearlpearl .!.:
Böyle saçma şey mi olur ya? Arkadaşım kullanıyor ne başka yalan mı yok. Bazı erkekler çok beyinsiz. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış.
Gönderdiği mesajı paylaştım okuyabilirseniz eğer, acaba ben mi yanlış anladım diyorum fakat bu kadar saf olma diyorum sonra kendime

Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Guselsare, beyaz lotus ve pearlpearl

[IMG alt="Justalittlebityourheart"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/m/1013/1013005.jpg?1610122539[/IMG]

Justalittlebityourheart

Aktif Üye​

Kayıtlı Üye
Açıklamaya bak, özrü kabahatinden büyük. Evli arkadaşı başkasıyla konuşsun diye hesabını veriyor güya. Aman ne iyi yaptın mı diyecektiniz. Demek ki hoş karşılıyor ki böyle bi olayı bir de ortak oluyor. Nereden tutulsa elde kalır. Boşverin yürüsün gitsin.

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Sen, sunsetbutterfly, zumruduankakusu ve 9 diğer üyeler
[IMG alt="dr_yad"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/m/178/178168.jpg?1455640511[/IMG]

dr_yad

...........​

Kayıtlı Üye
Arkadaşı engellemiş seni canım o kullanıyor ya... Şakası bir yana adamın amacını anlamadım ben. Niye gözünüze sokuyor, böyle yapan biri her şeyi göze almıştır, niye bir de salakça açıklama yapıyor. Kafamda deli sorular

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et

K

Kizgin cicek

Aktif Üye​

Kayıtlı Üye
Kac yildir kkdayim en enteresan konualrdan biri. Kac kac arkana bakma yalanda level atlamis

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Sen, zumruduankakusu, MrsDelfino ve 7 diğer üyeler
C Chuck24681012

C Chuck24681012

Aktif Üye​

Kayıtlı Üye
dr_yad .!.:
Arkadaşı engellemiş seni canım o kullanıyor ya... Şakası bir yana adamın amacını anlamadım ben. Niye gözünüze sokuyor, böyle yapan biri her şeyi göze almıştır, niye bir de salakça açıklama yapıyor. Kafamda deli sorular
Daha sabahı konuştuk senelik iznini 26 Mayıs tarihine göre ayarladı nikah için konuştuk ama sonra bu olay oldu

Alıntı Cevapla
Şikayet Et

1 of 7Sonraki Last

KalınİtalikAyrıntılı Düzenleme…

Link EkleGörsel EkleAyrıntılı Düzenleme…
UndoAyrıntılı Düzenleme…
Önizleme

Yazı BoyutuYazı RengiYazı TipiListKonumlama
  • Sola Yasla
  • Ortala
  • Sağa Yasla
  • Justify text
Paragraph formatÜstü ÇiziliAltı Çizili (Underline)Inline spoilerInline code
İfadelerAlıntıMedyaTablo EkleInsert horizontal lineSpoilerKod
RedoToggle BB codeBiçimlendirmeyi KaldırTaslaklar

Mesajınızı yazınız...
Dosya Ekle Alıntıları Ekle…