Verilmiş sadakat varmış 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size üzülüyorum ama çok da kızıyorum. Bağımlılık sadece ürünlere olmuyor 😐 Çok yanlış bi kafadasınız tez zamanda silkelenmeniz lazım.
Çalışırken böyle değildi aslında on bir yıl önce bir sevgilim olmuştu, en zor donemimde beni terk etmişti çabuk silkelendim.Zaten yoğun oluyordum ama eve kapanınca daha kötü oldu herşey.insanlar korona yüzünden sıkılıyor ama ben üç buçuk yıldır nerdeyse karantinadayim.Kizsaniz da mesajınız beni mutlu etti, onemsenmis hissettim kendimi

Kızlar birkaç gün önce konu açmıştım, evlenmek üzere olduğum adamın başka biz kızla Instagram üzerinden görüştüğünü fark edip heryerden engelledigimi ve ne kadar üzüldüğümü sizlere anlatmıştım.Hala hazmedemiyorum benle daha birkaç gün öncesine olan yazışmaları hala duruyo; evlilik ile ilgili planlar bunlar .Ekran görüntüsü alıp ortak kullandıkları hesaba göndermeli miyim bu yazışmaları yoksa susup kendi hayatıma devam mı etmeliyim?
Benzer bir durum yaşadım konu açmıştım. Hala aklimdan geçiyor acaba benle konusmalarini kıza göndersem mi diye ama kızın salak ve kör aşık olduğunu düşündüğüm için yapmıyorum. Akillanmaz çünkü. Sus kendi hayatına devam et. Onları ayirsan ne olacak ? O sana geri mi dönecek sanki. Adam yolcuymus zaten yola çıkmış. Ahhh bende ne ifsalar var ama atmıyorum kıza. Benden gitmiş bu adam artık çünkü. Onlarla uğraşıp onemlilermis gibi hissettirmektense oturur enayiligime yanarım

Kızlar birkaç gün önce konu açmıştım, evlenmek üzere olduğum adamın başka biz kızla Instagram üzerinden görüştüğünü fark edip heryerden engelledigimi ve ne kadar üzüldüğümü sizlere anlatmıştım.Hala hazmedemiyorum benle daha birkaç gün öncesine olan yazışmaları hala duruyo; evlilik ile ilgili planlar bunlar .Ekran görüntüsü alıp ortak kullandıkları hesaba göndermeli miyim bu yazışmaları yoksa susup kendi hayatıma devam mı etmeliyim?
Göndermeyin,hiçbir şey yapmayın.Allah’a havale edin

Hala size ulaşmaya çalışmadı mı? Kendini anlatmaya falan çalışmadı mı? Yaklaşık 10 senedir bu siteyi okuyorum, okuduğum en ilginç konulardan birisi. Akıl mantık işi değil o şahısın bu yaptıkları..

Yok gelmiyor, the end
Sizi kırmak için yazmıyorum, konu açma kısıtlaması da yok ama Ayşegül serisi gibi konu açmamalısınız, gelişmeleri tek bir topikte yazabilirdiniz.

Sizi kırmak için yazmıyorum, konu açma kısıtlaması da yok ama Ayşegül serisi gibi konu açmamalısınız, gelişmeleri tek bir topikte yazabilirdiniz.
Yok artık.

Evlenmek üzere olduğunuza göre nişanlı idiniz nişanlı iken de sadakat kuralları var tam bilmiyorum ama yazışmaları falan ispatlarsanız maddi manevi tazminat davası bile açabilirsiniz
Yok mahkemelerden başımı kaldiramadim on yıldır zaten, babam emekli öğretmen di secim.yuzunden öldürüldü sonra kardeşim evlendi eşiyle anlasamadilar başka bir dava bıktım yani artık mümkünse bir hayat mahkeme olmasin

Haklısınız Mune Mune abla.Bugun kendimi çok çaresiz hissettim o yüzden böyle oldu.

Hesabi ortak kullanıyorlar diyorsunuz, yani gönderseniz bile ikisinin de telefonuna düşecek. Once adam okursa silebilir kız görmeden. Kızın hesabını bulun gönderebilecekseniz. İsmi E ile başlayan herkese bakın. Göndermenizde bir sakınca yok bana göre. Adamın arkanızdan ne düşündüğünün bir önemi yok zaten, nasılsa bir daha gitmeyeceğiniz biri. Kadına da iyilik yapmış olursunuz belki. Adama inanıp devam ederse de kendi bileceği iş, konu sizden çıkmış olur. Ama iş E kimmiş onu bulmakta

Hesabi ortak kullanıyorlar diyorsunuz, yani gönderseniz bile ikisinin de telefonuna düşecek. Once adam okursa silebilir kız görmeden. Kızın hesabını bulun gönderebilecekseniz. İsmi E ile başlayan herkese bakın. Göndermenizde bir sakınca yok bana göre. Adamın arkanızdan ne düşündüğünün bir önemi yok zaten, nasılsa bir daha gitmeyeceğiniz biri. Kadına da iyilik yapmış olursunuz belki. Adama inanıp devam ederse de kendi bileceği iş, konu sizden çıkmış olur. Ama iş E kimmiş onu bulmakta
Ben aldım şifresini doğru söylüyormuş.evli bir kadın ve evli bir erkeğe ait yazışmalar okudum

Ben de neden bu adama hayır diyemiyor bilmiyorum, bir sürü de borç vermiş hesap hareketlerini gönderdi.Anlayamadim ne olduğunu
Nesini anlayamadınız?
Adam evli iki kişinin görüşmesine aracı oluyor.
Bile isteye yani
Öyle ki sosyal medyasını tahsis ediyor onlara

Kendisinin de belki bi açığı var arkadaşında
Öyle birbirlerine lazım olunca arka çıkıyorlardır

Nesini anlayamadınız?
Adam evli iki kişinin görüşmesine aracı oluyor.
Bile isteye yani
Öyle ki sosyal medyasını tahsis ediyor onlara

Kendisinin de belki bi açığı var arkadaşında
Öyle birbirlerine lazım olunca arka çıkıyorlardır
Bu şekilde düşünmedim hiç aslında

Dört yıl diyorsunuz... içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın siz mesajları atsammı atmasam mı diyr düşünürken sizinle kurduğu hayalleri başkasıyla kuruyordur belki... çok zor bi durum hayal kırıklığı kadar insanı yıpratan hiçbirşey yok...

İnsan kendi kaderini kendi belirler biraz da.
Sana ne desek de sen bildiğini okuyacaksın kendine hazırladığın bahanelerin var
Umarım tekrar "keşke güvenmeseydim" diye konu açmazsın bir daha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X