paylaşımınız çok hoşuma gitti
topiği keyifle takip edeceğim
Beğenmenize çok sevindim.Ilgimi çekti devamını hayatima örnek teşkil etmesi için sabirsizlikla bekliyorum
Güzel konu olmuş takipte kalıcam :)
Hoşgeldiniz Hanımlartakipteyim..
Sen de hoşgeldin paranın patronu
Hoşgeldiniz Hanımlar
Sağol canım enerjin süper bu arada.Sen de hoşgeldin paranın patronu
Aynı durumu ben de zaman zaman yaşıyorum. Çok eğlenceli değil bizim yaptığımız iş, dolayısıyla o sıkıntı hissi oluyor. Bir de işler biriktikçe sıkıntı artıyor. Kısır döngü oluşuyor. Ben telefonuma alarm kuruyorum ve o alarm çalana kadar sadece o an yaptığım işe konsantre oluyorum. Telefona, internete bakmıyorum. Tuvalete bile gitmiyorum. Süre dolunca da teneffüse çıkıyorum:)) Ben de işe yaradı bir dene istersen.bende planlı calışmayı cok seviyorum
çalıştıgım yerde yönetim temsilcisiyim.
tüm o kalite planlarını uygulamaya çalışıyorum.
ama bu aralar odaklanma sorunu yaşıyorum.
iş yapmak istemiyorum.
Anne olup bir de çalışan kadın olunca her dakikanın kıymetini bilmek gerekiyor. Gün hepimiz için 24 saat ancak bazıları bu süreyi etkin ve verimli kullanabilirken bazıları da boşa harcıyor. Ben de bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Sağol canım enerjin süper bu arada.
Hayatımda önemli, önemsiz, acil,acil olmayanları sıralandırmada bende problem yaşıyorum bazen. Malum iki çocuklu bir anneyim, eşim,çalışanım, kendime ayırabildiğim zaman az..
Aynı durumu ben de zaman zaman yaşıyorum. Çok eğlenceli değil bizim yaptığımız iş, dolayısıyla o sıkıntı hissi oluyor. Bir de işler biriktikçe sıkıntı artıyor. Kısır döngü oluşuyor. Ben telefonuma alarm kuruyorum ve o alarm çalana kadar sadece o an yaptığım işe konsantre oluyorum. Telefona, internete bakmıyorum. Tuvalete bile gitmiyorum. Süre dolunca da teneffüse çıkıyorum:)) Ben de işe yaradı bir dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?