Canım ya bu ara benim de bayağı atraksiyonlu geçiyor günlerim :) o yüzden ancak okuyup çıkıyorum. Okumak da ayrı zevk veriyor Zaten :)
Bulantıların nasıl, azalma var mı hiç?
İki haftadır kayınvalidem bizde. Hergün aktiviteli geçiyor bizim de. Ve oldukça yoruldum.
Oğluşum da sağolsun gece 2-4 arasını uyanık geçirmek suretiyle, beni tamamen çökertmiş durumda
Ocak ayının gelmiş olması da ayrı keyif verici :) bizler de vergi kesintisiz ilk maaş anlamına geliyor. Yani zamların net gözüktüğü, yüksek maaş :) 15 ini iple çekiyorum. Son 2-3 ayı ekside geçirdik maalesef
Oğlumun hala net bir kelimesinin olmaması da, her ne kadar canımı sıkıyor olsa da, beni sabırsızlandırıyor :) artık anneee diye seslenmesini istiyorum yahu :))
3 gündür de şiddetli bir yağmur var. Hatta bugün sel riskinden dolayı okullar tatil. Hava kapalı. Kasvet havası. Ama benim keyfim yerinde :) yağmurlu gökyüzüne bakarak bol tarçınlı salep içmenin keyfi de başka oluyor :))
Adem güneşle ilgili de şöyle bir yorumum var. Aşırı gelenekselci buluyorum. Evin direği kadın ama kölesi de kadın modunda. Köle isaura olsun istiyor :) altını babası değiştirirse güven zarar görür, aman of dersen güven delinir.
Adem güneş e göre toplumun %99 u güvenli bağlanmasız :) çünkü toplumun genelinde bir ayrılamama, belli şeylere bağımlılık, takıntılı hal vb mevcut :)
Ama yine de ufak ufak katkı sağlıyor bana da. Bir çok kitabını almıştım. Şimdi daha yeni yeni okuma fırsatı buluyorum :S
Ben bazı konularda Sabiha paktuna keskin i de beğeniyorum. Onun programlarını bir dönem takip ediyordum.
Bu arada oyuncu annenin paylaştığı türkü gerçekten çok anlamlı. Dün eşime de dinlettim. Diyorum ki bu türkü çocuk isteyip de oflananlara gelsin. O da diyor ki yani sana

Bazı konularda delirmemek elde değil ama n'apayım