Merhaba arkadaslar, arada ugrayip baksamda yazmaya firsatim olmanisti.
Bayagi bi zamandir gereksiz esya almiyorum ve evi düzenli olarak sadelestiriyorum. Bu aralar boya badana isine bulastik. Kizimin odasi beni bitiriyor. Aslinda cok oyuncagi yok ilgi alani degistikce aliyorum birseyler ama cok kücük ivir zivirlari var attiklarimi attim kalanlar beni yormaya yetiyor cünkü ne var ne yok Odaya yayip duruyor.bu aralar kiyafetlere takti gelip gidip rollere bürünüyor :)
Oyun ve oyuncak meselesinde , mesela mutfaginda oynasin diye kullanmadigim cay tabaklarim, metal kaselerim, kullanmadigim yumurtalik gibi seyleri vermistim benim mutfagimdaki esyalarim ilgisini cektigi icin.
Bi ara un ve yag ile oyun kumu yapmistim.
Beraber kek , tatli yapmisligimiz var.
Hava sicaksa, sisne havuzu doldurdum ama her gün birisini cagirdim eve ya da onlar bizi davet etti. Yaz aylarinda ise parkta sözlesixoruz piknik tadinda geciyor hem anneler olarakta sklmiyoruz.
Simdilerde hamilelik benni uorladada bayagi birseyler yaptik , büyüdükce evde oyalamak daha zor, isleri halledip parka kosuyoruz hemen.
Fazla kitabi yok, kütüphane üyeligimiz var her seferinde baska kitap ve oyunlarla geliyoruz arada aliyorum da ama cok kitabi yok. Benim henüz yok üyeligimvyspsam iyi olurdu. Bu aralar durgunluk dönemindeyim hic okumuyorum.
..