Hanımlar günaydın,
Şubat tatili ev karmaşasından buraya yazmaya vakit ayıramadım. Dün öğlen misafirlerimizi uğurladık. Genel bir bildirim yapayım:)
Para Yönetimi
Ocak ayının ortasına kadar gayet iyi giden para yönetimi, misafirlerin gelişiyle birlikte tepetaklak oldu:) Eşimin yeğenine doğum günü partisi yaptık. Tabi Ela’da ortak oldu. Her ikisini de h&m’e saldım. Birer alt üst takım, kolye ve taç aldık. Ela Hanım’a deniz kızı kostümü aldık bir de

Eşim annesinin cüzdanına giderken 500 lira sıkıştırdı.
Cuma günü maaş aldım. Ev kredisi ve bakıcı ablamızın maaşını hallettim. Bugün 500 usd ve 10 gr altın aldım. Bu hafta birikimli hayat sigortamı dondurup, kredi kartımı iptal edeceğim.
Sağlıklı Yaşam
Son bir haftadır sağlıklı beslenme rutinimi sürdürmek mümkün olmadı. Kayınvalidem mutfağı ele geçirdi. Sabah gözleme akşam mantı derken hamurun dibine vurduk. Görümcem de met ve nuga helvası getirmiş. Ben de bu haftalık durumu akışına bıraktım:)
Bugün sabah 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri, zeytin, ceviz ve ıhlamurdan oluşan kahvaltımı yaptım. D, C, Omega-3 ve Kalsiyum takvilerimi de içtim.
Ela’yı okuldan almaya giderken yürüyüş yapqcağım. Bir de bugün bir ara egzersizlerimi yapmam gerek.
Mümkün Olduğunca İyi Ebeveynlik
Evde misafir olmasını en güzel yanı, çocukların anneye sarmıyor olması sanırım:)) Dün akşam itibariyle annelik görevimi tekrar devralmış bulunuyorum.
Ela’nın okul kıyafeti,çantası, yedeklerini hazırladım. Kızımı yıkadım. Babası kitap ve uyku işini halletti.
İpek artık kahvaltı, öğle, ikindi şeklinde beslenme düzenine geçti. Sabahları yumurta sarısı, beyaz peynir ve tereyağı karışımını süt ile ıslatarak çatalla eziyoruz. Pütürlü bir şekilde tüketiyor. Kahvaltı en sevdiği öğün oldu.
Öğlen yemeğinde sebze çorbası, tarhana çorbası, balkabağı yemeği şeklinde gidiyoruz. İkindi de de yoğurt yiyor.
Verimli İş Hayatı
İş yerimin durumu hala belirsiz

Ben de normal çalışma düzeninde devam etmeye gayret ediyorum ama motivasyonum düşük tabi.
Bu arada Başkent Üniversitesinin Yaşam Koçluğu konusunda online bir eğitimini gördüm. Ona kaydoldum:)
Toplumsal Fayda
Yardım kutusuna kıyafet ve oyuncak koymak dışında yapabildiğim bir şey yok bu ara maalesef.