Popüler Konu Verimli Rutin

72B0824A-099E-41E8-96B3-79AB729A34FC.webp
Bu liflerden işte elecda elecda

Ben güzel yazın için çok teşekkür ederim canım :KK200: Sabahları kendine ayırdığın vakit bambaşka. Bu ara İpek hiç uyumadığı için sabah kalkıp camı açıp gün doğumunu izleme ritüelimi yapamıyorum ve bana aslında ne kadar iyi geliyormuş, yapamayınca daha iyi anladım. Sabah 7’ye kadar 15-20 dk bir uyanan bir bebiş ile gecemiz gündüzümüz karıştı bu ara:)
O gece uyanmaları biz de 18 aya kadar yani memeden kesene kadar devam etti
Sonrası huzur inşallah
Ritüeller candır

Çok teşekkür ederim. Tedaviye iki hafta önce başladım. Süreklilik arzeden başağrım geçti. Ama atak bir daha gelir mi? Şiddeti ne olur bilemiyorum.
Ama moral ve motivasyon olarak iyi geldi. Doktorum kendi migren ve fibromiyalji ağrılarını da bu yöntemlerle geçirdiğini anlattı. Kendisine güvendim ve teslim oldum. Sağlıklı kalmak adına bir çok bilgi de verdi. Bu konuda bildiğim ama uygulamadığım şeylerin neden önemli olduğunu farkettirdi.
Allah annene de güzel bir kapı açsın...

Bütün beyinli çocuk kitabı okuması biraz zahmetli ama çok iyi bir kitap. Çok şey öğrendim. Akılgözünü de tavsiye ederim. Kalın ve bilimsel bir dille yazılmış ama içeriği doyurucu.
Merhaba çok geçmiş olsun doktorunuzun ismini paylaşırmışsınız

Merhaba,

Bugün iş günü. Sizinle paylaştığım checlist formatını bir de işe uyarlayayım dedim. Haziran ayı içinde yapılması gereken işleri süreç bazlı listeledim.

Bu arada el havlularını yenilemeyi düşünüyorum. Memnun olduğunuz markaları yazabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba,

Bugün iş günü. Sizinle paylaştığım checlist formatını bir de işe uyarlayayım dedim. Haziran ayı içinde yapılması gereken işleri süreç bazlı listeledim.

Bu arada el havlularını yenilemeyi düşünüyorum. Memnun olduğunuz markaları yazabilirseniz çok sevinirim.
Özdilek 🤗

Merhaba,

İkeanın minik el havlularını seviyorum iş yerinde kullanmıştım.
bambudan yapılmış havlum var o da yumuşacık kalıyor hep.
hm ve linens ürünlerini de ayrı seviyorum :)

Merhaba,

Karaca nın el havluları başarılı canım

Merhaba,

Karaca
Özdilek
100/100 pamuklu olanlar çok güzel
Bazı diğer markalar nemli bölgelerde koku yapabiliyor

İkranın hangi ürünü kullanışsız ki
Ben ev için gereçlerin çoğunu oradan aldım sonradan
Mesela kesme tahtam artık emekliye ayrılacak ancak almıyorum ikea ya gitmeyi bekliyorum ankara ya gidince alacağım inşaallah

Mesela kesme tahtam artık emekliye ayrılacak ancak almıyorum ikea ya gitmeyi bekliyorum ankara ya gidince alacağım inşaallah

aynen mutfak banyo ve tekstil ürünleri çok iyi.
Benim tarzıma en yakın marka diyebilirim :KK200:

Müsait olduğunda bana ikea’nın hangi havlusunu kullandığını atabilir misin? İkea’dan internet siparişi ile alayım demiştim, o kadar çok çeşit var ki bilemedim.

Ben de çok severek kullanıyorum ikea ürünlerini ama mağazaya gitmeyi sevmiyorum. Hem çok uzak hem de çok dolaştırıyorlar insanı. Çok yorucu oluyor. Genelde internetten sipariş veriyorum.

Selamlar,

Dün Eloşumun karne töreni vardı. Sınıflarında oldu. Ağlamayacağım demiştim ama öğretmenleri konuşurken ağlamaya başlayınca ben de tutamadım kendimi:)

Kızım büyüdü, bu hem çok güzel hem de çok hüzünlü bir durum.

Dün okulda, bu sene yaptıkları ödevler, okuma yazma çalışmalarının tamamının olduğu koca bir dosya verdiler :silah:

Eve gelince Ela’yı odasına soktum. Marie Kondo’nun ayıklama mantığından kısaca bahsettim:) Kıyafetlerini, iç çamaşırı ve çoraplarını ayırdık. Sonra kitaplarını ayıkladık. Yırtılanları attık, okumaktam sıkıldıklarını kutuya kaldırdık. Sonra bütün etkinlik kağıtlarını yere döktüm. Saklamak istediklerinin kutuya sığması gerektiğini söyledim. Biraz zorlansa da ayırmayı başardık. Bugün de oyuncaklarını ayıklayacağız bakalım.

Eklentiler

• AF921D67-E86D-40A6-A723-45506C097C6F.webp
    AF921D67-E86D-40A6-A723-45506C097C6F.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 149
  • F2BD3C72-F135-4634-BDB7-3DF42FDBF069.webp
    F2BD3C72-F135-4634-BDB7-3DF42FDBF069.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 150
  • 9090212A-DCDC-4C41-8536-3C9D22533632.webp
    9090212A-DCDC-4C41-8536-3C9D22533632.webp
    57 KB · Görüntüleme: 141
Back
X