Vermek zorunda mıyım.

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Komşularımıza çok da hoşlanmadığınız enerjisinden rahatsız olduğu nuz bişey istese verirmisiniz .makas kitap gibi ödünc tabi vermek istemiyorum mesela sonra o an ya yazık belki ihtiyacı vardır diyorum.Sonrada rahatsız oluyorum. Siz bu durum larda napiosunuz.

Hoslanmadogim insan olduğu için
Yoksa verim tabi nolcak

Komşularımıza çok da hoşlanmadığınız enerjisinden rahatsız olduğu nuz bişey istese verirmisiniz .makas kitap gibi ödünc tabi vermek istemiyorum mesela sonra o an ya yazık belki ihtiyacı vardır diyorum.Sonrada rahatsız oluyorum. Siz bu durum larda napiosunuz.

Yoksa verim tabi nolcak
Bir esyami vermek istemedigim hic kimse benden onu isteyemez zaten, kibrit copu bile isteyemez

Yoksa verim tabi nolcak
Kitap, makas yazık belki ihtiyacı vardır diyeceğimiz şeyler değil.
Hoşlanmadığınızı tam olarak belli etmiyormusunuz ki? Yoksa hangi yüzle istiyor

İçim fesat,aklıma neler geliyor.. 🤣
Yahu böyle başlık mi olur..
Ya bende bi tövbe tövbe dedim konuya geldim de masum çıktı.
Konu sahibesi istemiyorsan verme. Hiçbir şeyini istemiyorsan verme.
Vermicem vermicem benim değil mi vermicem de komşuya geç

Oturmaya falan gelse, evine davet etse vb. gitmem ama eşya vermeye gocunmam ya eşya hiçbir önemi olmayan bir şey, aklıma bile gelmez vermemek (birkaç kere art niyetli olarak alıp geri getirmeyen birine bir şey vermem sadece, o da başıma gelmedi hiç). Beni o insanla uzun süre sohbet etmek zorunda bırakmadığı sürece bir şey vermekmiş falan sorun değil. Sevmediğim komşuyu eşya verirken iki kere düşünecek kadar önemseyemem. Olumsuz duygularınıza ortalıkta bu kadar at koşturacak alan vermeyin bence, ne önemsiyorsunuz.

Hoşlanmadığım insanlara karşı mesafeliyimdir.
Haliyle bir şey istemeye cesaret edemezler sanırım.
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

Genelde komşularımi severim ve birbirimizden kabartma tozu, vanilya, limon gibi o an acil gereken küçük çaplı, düşük bütçeli mutfak ihtiyaçlarını isteriz..
Seve seve veririm .
Böyle şeyleri sorun etmem. .

Back
X