• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vermek zorunda mıyım.

Komşularımıza çok da hoşlanmadığınız enerjisinden rahatsız olduğu nuz bişey istese verirmisiniz .makas kitap gibi ödünc tabi vermek istemiyorum mesela sonra o an ya yazık belki ihtiyacı vardır diyorum.Sonrada rahatsız oluyorum. Siz bu durum larda napiosunuz.

Hoslanmadogim insan olduğu için
Yoksa verim tabi nolcak
Eşyalarımı vs vermekten hoşlanmıyorum, kimseye vermem kimseden de istemem. Hoşlanmadığım insanla zaten hiçbir samimiyetim olmaz ki kalksın kapıma gelip bir şey istesin

Ben bir şey istemeyi de istenmesini de sevmiyorum. Yerinizde olsam vermem. Hele kitabımı asla. Pandemi başlamadan, basımı yıllar önce bitmiş çok güzel bir kitabı arkadaşım ödünç aldı. İkinci eli bile sitede 400 lira. Kaç sene geçti ne unuttum dedi ne vericem dedi. Koymuş kitaplığına da bi güzel. Geçen bize gelecekken istedim mecburen. Ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Yani undur, yumurtadır, yemek, temizlik malzemelerini devamlılığı olmayacaksa veririm elbette. Ama sürekli sürekli istenmesi beni çok rahatsız eder.

Screenshot_20230114_225223.webp
vermem efendim zorunda mıyım?

Komşularımıza çok da hoşlanmadığınız enerjisinden rahatsız olduğu nuz bişey istese verirmisiniz .makas kitap gibi ödünc tabi vermek istemiyorum mesela sonra o an ya yazık belki ihtiyacı vardır diyorum.Sonrada rahatsız oluyorum. Siz bu durum larda napiosunuz.

Yoksa verim tabi nolcak
Yorumunuzu okudum bir tane benimde böyle komşum var merak ama nasil merak bizmkinde ve ben vermem aslında çok açık elli bir insanımdır ama böylesine böyle davranılir hatta ben artık konuşmuyorum bile

Yoksa verim tabi nolcak
Hoslanmadigim insanla konuşmam, yüzüne bakmam, görmezden gelirim net.

Hoşlanmıyorsam o samimiyeti kurmam zaten. Hoşlandığım insandan da esirgemem elimden geldigince.

Ben 7 senedir aynı binada oturuyorum eşim fazla balık tutmuştu alt komşuya da verdim pişmemiş çiğ balık taze diye iki gün sonra verdiğim kaba bir paket bulgur koyup göndermişti ondan sonra hiç birşey vermedim geçen gün mutfak robotunu istedi bosh marka buz kırma özelliği var yani çok sağlam daha iki kere blender kısmını kullandım altını kullanmamışım verdim sonra aklım kaldi işimde vardı o gün gece 10nda getirdi direk yıkayıp çekmeceye koydum biraz zaman geçti kullanayım diye bir çıkardım robotun bıçağını eritmiş çıkmıyor gidip dedim ki ben bu neden böyle biliyor musunuz oda ben aldığımda öyleydi dedi ben de hiç kullanmadım dedim yaptıralım falan dedi kalsın dedim o kadar zoruma gitti ki birdaha hayatta kimseye hicbir seyimi vermem

Hiç kimseye hicbiseyimi vermem en son çocukken gömleğimi arkadaşıma aynı apartmandan ütülü temiz verdim , o ise ödünç verdiğim gömleği bana iple bir poşete koyup üstüne de kirli topraklı ayakkabısını koyarak yukarıdaki kattan sarkitti 😁 o dersimden sonra hiç kimseye hicbiseyimi vermemeyi and içtim 20 yıldır

Back
X