vermeseydim keşke numaramı :( :(

seloooo

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
461
60
31
yeni işe girdim. kendi alanım değil ama mecburen çalışıyorum. yan mağazada biri var 25 yaşlarında. yanımda çalışan ablayla samimiler baya. benim işe girdiğim gün sevgilimin olup olmadığını sormuş abla da var demiş.
neyse geldi hangi bölümden mezunsun falan dedi bende söyledim. benim bi abim var sorayım olursa kendi alanında çalışırsın dedi bende olur dedim. numaranı alayım mı haber veririm dedi benimde bi an salaklığıma geldi verdim. şimdi aklıma geliyor yarın işe gelince haber verirsin demeliydim oan bahane uyduramadım :KK43: yazdı işte bende sadece işle alakalı oldugu için verdim erkek arkadasım böyle şeyleri sevmiyor onu huzursuz etmek istemem numaramı silmeni istesem çok mu ayıp etmiş olurum falan dedim. tamam dedi. ama sonra tekrar yazdı bende tekrar söyledim. ve dün gece uyuyamadım hiç. Benim kötü bi niyetim yok ben kendimi biliyorum ama sevgilim çok kızar duyarsa yani tepki verir askerde zaten psikolojisi iyi değil kıskançlıkları arttı. bende ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum şuan :cry::cry:

Söylemeden hallet böyle işte atmamasını sağla askerdeymiş zaten korkma gitmez kulağına sen kötü bişey yapmadın bunu biş yeter uzak durmaya çalış

Söylemeden hallet böyle işte atmamasını sağla askerdeymiş zaten korkma gitmez kulağına sen kötü bişey yapmadın bunu biş yeter uzak durmaya çalış
ya hiç yaptığım bişey değil öğrenirse diye çok çekiniyorum nasıl verdim onu da bilmiyorum içim içimi yiyor :KK43:

sevgilim gördü çok kıskanç numaralarımızı silelim de. ister alınsın ister satılsın o kim ki yani ? boşver..

sevgilim gördü çok kıskanç numaralarımızı silelim de. ister alınsın ister satılsın o kim ki yani ? boşver..
ya söyledim zaten ama ben bunu söylediğim için bile huzursuzum o hiç muhatap olmamamı yada ona anlatmamı isterdi ama anlatırsam çok kötü olacak askerde bide kafayı yiyor

Hiç bişey yapma bnce cvp ta yazma sevgilinin yanında olurda ararsa salağa yatarsın sen kimsin diye kim verdi bumara mı die ki cvp yazmazsan selam fln da vermezsen arıcağnda sanmam

X