- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Hepsi cok guzel. Iyi gunlerde kullanin. Baykuslu bardak nerden cok seker
güzel başlangıçlar canım, mutlu günlerine şahitlik ederler inşallah.devamını da bekliyoruzzzz
canım ocağın anneminkinden. çok rahat ve kullanışlı. temizliğini ise elma sirkesiyle yapıyor. spreyli kap içine elma sirkesini koyuyor ve ocağı o şekilde temizliyor, pırıl pırıl oluyor. aklında olsun
Herşey çok güzel canım. Gule güle kullanirsin iinşallahahh:)
Canıım çok sağol, darısı başınaAyyyy kuzum sen ne zevkliymişsin öyle. Vallahi bayıldım hepsine. Hele o baykuşlu set ile pembiş sete bittim! Mikser seti de çok güzel. Çok kullanışlı ve kaliteli görünüyor hepsi.
Demek sen de evlenenler kervanındasın. Bir ömür mutluluklar dilerim canım benim :) Kızımız hem fit hem zevkli hem becerikliMaşallah diyoruz
Mikser setin markası ve fiyatı nedir acaba? Braun 785 almayı dusunuyorum ama buda kullanıslı geldı. Rendesi var degıl mi?
Kararıyor mu cidden? Annem şuan kullanıyor benzer bir tencere böyle bir sorun olmadı ama olursa da sağlık olsun napalım ya :) Bizden değerli miO pembiş tencerelerin altı karardıkça çok üzüleceksiniz.
Baykuş forever.
Mutlu günlerde kullanın.
Gule gule kullan canım guzelmis esyaların ayy bendemi paylassam aldıklarımıkii :)
Bende herkesin ceyizlerine aldıklarını gorunce iyicene biseyler alayım edeyim diye heycana kapıldım zaten cok mutlu oluyo insan her yeni bisey aldıgında senin dugun ne zaman :)
Est. canım. Yaa evet alınacak bir sürü şey var ama keyifli. Tabi kendimizi kaptırıp gereksiz şeyler almaktan kaçınmamız gerek. :)Mayıstaymıs unuttum pardon canım
Merhaba kızlar,
Mayıs 2016'da Allah kısmet ederse düğünümüz. Yavaş yavaş alıyorum bir şeyler. Paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1686913
Eki Görüntüle 1686915
Bu bebekler günlük yemek takımı. 6 kişililik 2 farklı renk alarak 12 kişiliğe tamamladım. :)
Eki Görüntüle 1686914
Bu da misafir yemek takımı, 6 kişilik bir takım 2 tane alarak 12'ye tamamlandı. :)
Eki Görüntüle 1686908
Bu çkb takımında bir de tatlı çatalı var. Çok hafif ve kibarlar. :)
Eki Görüntüle 1686912
Ben toz pembeyi bebek mavisini oldum olası severdim ama pastel renkler her yerde artık. :)
Eki Görüntüle 1686910
4,5 litre ve 8 litre düdüklü tencere olarak kullanılabiliyor.
Eki Görüntüle 1686909
Çok yer kaplamayan ve pratik bir mikser seti.
Eki Görüntüle 1686916
Cam kettle.
Eki Görüntüle 1686917
Baykuş aşkı
Eki Görüntüle 1686911
Fırın da renkli olsun dedim. :)
Eki Görüntüle 1686918
Kenarları inox, üstü siyah cam. Umarım kullanışlıdır. :)
Eki Görüntüle 1686931
Eki Görüntüle 1686932
Bunlar da bugün A101'den aldığım sosluklar. A101 çeyizcilerin uğrak mekanıymış ben yeni keşfettim hoş şeyler var :)
Umarım sağlıklı güzel günlerde kullanırsınız :)Sosluklarmiz ayni.güzel günlerde kullan .ocak çok kullanissiz ama tuz dökülse göze batiyor .bende arceligin tutku beyaz setini aldim.kullanacağım günü iple cekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?