Vertigo

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
722
274
103
İyi akşamlar. Ben geçen sene kötü bir olay yaşadım ve stresten vertigo oluştu. Tedavi gördüm geçti sanmıştım. Şu an yine kötü bir dönemdeyim ve sanırım tekrar atak dönemi. Hem baş dönmesi yaşıyorum hem kulak çevresinde başımın iki yanında ani ağrılar hissediyorum. Saniyelik olup geçiyo ama bu beni aşırı korkutmaya başladı. Bunun sebebi vertigo olabilir mi acaba yaşayan var mı

Vertigo bende de var atak gelirse bazen 2 hafta bazen 2 ay kafasına göre takılıyor. Sessizce 2 sene de bekleyebilir. Baş ağrısı çekmedim ama aşırı gergin stresli hissedersem başım ağrıyor.
Vertigoyu da tetiklediğini düşünüyorum stresin 2 si ayrı diye düşünüyorum en azından bende öyle.

İyi akşamlar. Ben geçen sene kötü bir olay yaşadım ve stresten vertigo oluştu. Tedavi gördüm geçti sanmıştım. Şu an yine kötü bir dönemdeyim ve sanırım tekrar atak dönemi. Hem baş dönmesi yaşıyorum hem kulak çevresinde başımın iki yanında ani ağrılar hissediyorum. Saniyelik olup geçiyo ama bu beni aşırı korkutmaya başladı. Bunun sebebi vertigo olabilir mi acaba yaşayan var mı
Merhabalar,
Bende de vertigo var yaklasik 2 sene once kulakta basinc ile basladi ve ayni aksam atak gecirdim. Sol kulagimda maalesef %60 duyu oldu ve tedaviye ragmen duzelmedi. Ve kesintisiz cinlama ile yasiyorum. Suanda ara ara hafif bas donmeleri oluyor. Ani kafa hareketlerinden kacininiyorum. Stress yorgunluk kahve tuketimi ve sigara tuketiminin etkili oldugu soyleniyor. Gidebilirseniz verrigo alaninda uzman bir kbb doktoruna gorunmenuzde fayda var. Sebebi bir cok sey olabiliyor. Cok gecmia olsun🙏

Düzenli olarak melisa ya da papatya çayı için günde 2 su bardağı. Sallama çay şeklinde değil baharatçıdan alın direkt açık halde. İyi gelecektir

Vertigo ben yaşadım 20 gün felan sürdü benim çok ağır atlattım acayip bir baş dönmesi oluyor ama vertigo 1 kere olur tekrarlamaz hiç bir zaman eğer kulak kristalleriniz oynamıssa bu sürekli tekrarlar daha hafif atlatırsınız bunu vertigoya göre ama tekrarlar. Yüksek ihtinal kulak kristalleriniz oynamış vertigo değil.

Back
X