L Laviniada Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2013 1.226 650 323 24 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Laviniada #1 Kızlar very vogadan alışveriş yapan var mı ?
txuxlinxsxahin Guru Kayıtlı Üye 13 Eylül 2007 66 2 286 Ankara 24 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Laviniada #2 Sanırım yok. Ama bazı modeller direk aliexpress ten kopya. Kendi ürünleri olduğunu sanmıyorum. Ayrıca fiyatları da 3 katı falan. Laviniada .!.: Kızlar very vogadan alışveriş yapan var mı ? Genişletmek için tıkla...
Sanırım yok. Ama bazı modeller direk aliexpress ten kopya. Kendi ürünleri olduğunu sanmıyorum. Ayrıca fiyatları da 3 katı falan. Laviniada .!.: Kızlar very vogadan alışveriş yapan var mı ? Genişletmek için tıkla...
L Laviniada Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2013 1.226 650 323 26 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Laviniada #3 txuxlinxsxahin .!.: Sanırım yok. Ama bazı modeller direk aliexpress ten kopya. Kendi ürünleri olduğunu sanmıyorum. Ayrıca fiyatları da 3 katı falan. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ... bende Ali ekspreste ki şeyleri gördüm orada
txuxlinxsxahin .!.: Sanırım yok. Ama bazı modeller direk aliexpress ten kopya. Kendi ürünleri olduğunu sanmıyorum. Ayrıca fiyatları da 3 katı falan. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ... bende Ali ekspreste ki şeyleri gördüm orada