Buzdolapları ve Derin Dondurucular Vestel puzzle buzdolabı

sekerdelisi

So I am so different...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.038
7
Arkadaşlar vestelin puzzle buzdolabini alacağız ama kullanıp bana tecrübe paylaşacak olanlar varsa gerçekten cok memnun olurum. Bu ikinci budolabım olacak diğeri arcelik hala evde aldıktan 3 yıl sonra sürekli arıza vermeye başladı

Arkadaşlar vestelin puzzle buzdolabini alacağız ama kullanıp bana tecrübe paylaşacak olanlar varsa gerçekten cok memnun olurum. Bu ikinci budolabım olacak diğeri arcelik hala evde aldıktan 3 yıl sonra sürekli arıza vermeye başladı
2011 yılında yaklaşık 1350 $ vererek enb52810x modelinde olan Electrolux buzdolabı aldım. paslanmaz celik olarak tanıtılan buzdolabının kapaklarında paslanma mevcut. Ayrıca buzdolabı yeterince donduramadığı için 24 saat boyunca gece gündüz demeden alarm veriyor ve üzerindeki dijital ekrana basmadan alarm susmuyor. 3.5 yıldır geceleri uykudan en az 2- 3 defa uyanıp, mutfağa gidip alarmı susturmak gerekiyor.Maalesef, 4 yıldır almış olduğum buzdolabı ile ilgili aynı sorunlar devam etmektedir, sürekli geçici çözümler bulunmuştur ve aynı firma yetkilileri (Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir.) ifadesini kullanmaktadır :))

Cnm komşum kullanıyor.

Boyutuna ve muadillerine göre çok ama çok ucuz.

Temperli raf camları hayli kalın.
Üst dolap bölümü direksiz tasarım olduğundan çok kullanışlı.
Kapaktaki plastik kalitesi fena değil.
Kapı kolundaki led aydınlatma hava karardığında otomatik yanıyor.

Yanlış bilmiyorsam eğer bu dolapta çift kompresör çevrimi var ve bu sayede puzle zaten.

Eksi yanı ise her
evin mutfak kapısından geçmiyormuş.

X