Vestel'mi aslaaaaaaaaaa bi dahaa !!!!!!!

incites

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2006
267
0
621
47
Aydın
kızlar evimdeki hemen her ürün VESTEL NE YAZIKKİİİ olmaz olaydı almaz olaydım görünüşlerine ve reklamlarına tav olupda ,,,,nedenine gelince en ufak plastik parça parası bile 10 liradan başlıyormuş ben nerden bileyim alırken....... garantisi 2 yıllık olan ürünlerin 2 yıl biter bitmez arızalanmaya başlıyacağını , hemde düşününki aynı anda hem çamaşır makinanız hemde fırınınız arızalanmış mecburen diyorsunuzki sizde servis gelsin servis geliyor yapıyor çamaşır makinanızı fırına gelince onun için bir daha gelicez çünkü; ekstra servis parası almalıyız böyle bir saçmalık varmııııııııı varsa hangi firmada varrrr telefon açıyorum servise telefonun ucundaki bayan bana fiyat vermem diyor arızalı parçayla ilgili aslında kızlar bugün o kadar çok telefon trafiği yaşadımki bu konuyla ilgili genel merkezinden tutunda şikayet birimlerine kadar ama netice nemi koca bir sıfır hep haklılar hep haklılar arkadaşlar vestel alırken çok düşünün çok ilk arızasında atın çöpe çünki ufak bir arızada dahii makinanın 4/1 i para vericeksiniz bunu iyi bilin lütfen benden naçizane KK TAVSİYESİ
size o kadar ince ayrıntısına kadar şu yaşadıklarımı yazsam inanın bir daha VESTEL'in yanından bile geçmezsiniz inanınn.......
acilen küçük bir fırın almam lazım şimdi benim küçük bir kızım var evde sürekli kek .kurabiye vb ve az yağlı fırın yemekleri ve ızgaralar pişmesi gerekiyor bana ne önerirsiniz davulmu , minimi yada midimi evde şu an kullandığım ekstra set üstü ocağım olduğu için ocaklı fırın düşünmüyorum evdeki VESTEL'ide inanın yarı eşime sölicem çöpeeee yada hurdacıya yada ikinci elciye bys byss VESTEL en yakın zamanda hiç bir ürünün evimde kalcak yeminle .........

evet bizimde evdeki bütün beyaz eşyalar nerdeyse vestel ve hiç birinden memnun değiliz ben evlenirken asla demiyim ama almamı nasip etmesin ALLAH
televizyon iki yıl sonra renk değiştirdi,süpürge toz kokutuyo her yeri 5+1 ev sinema sistemi kadar dandik bişi görmedim
kliması idare eder işte daha hangisini sayayım aklıma gelip hepsi berbat

benim bulaşık makinam televizyonum süpürgem vestel.tv 7 yıldır kullanıyorum hiç servise gitmedi daha bulaşık makinam 1 yıl olmadı daha alalı 2 yıl sonra ne olur bilmem süpürgemde gayet iyi toz kokusu yok çekişide güzel sadece ses fazla

atrctive ayne tatlım lcd tv yavaş yavaş renklerde başladı ozulmalar hele ses sistemi demey bin şahit süpürgem targa modeli için konuşmıcam bile aldıkdan 1 ay sonra çelik diye satılan tutma kolu elimde kalmışdı ki ben 54 kilo olan bodur bi kadınımdır hane öle vücut filanda çalışmıyorum güç vereyim makinaya o zaman sadece kol için bile benden 50 lira istendi halen bi kenarda duruyor bende ihlasın clean max ini kullanıyorum mecburen biliyorsunuzdur o biraz zahmetli sonuna kadar haklısın tatlım:18::18::18::18:
sevgili soft85 sanırım siz bu ürünlerin ilk gelenlerine denk geldinizki onlardan herkes memnun allah korusun dua edin zaten servislik işiniz olmasın bu firmayla sakın
3 kuruşluk malı 15 kuruşa artı her ürün için tek tek gelip ayrı ayrı servis parası istiyorlar dikkat edin

kızlar yokmu bana bu başıma gelenlerin üstüne belirttiğim gibi bir fırın tavsiyesi olan yardımlarınız bekliyorum........

Vestel çağrı merkeziyle görüştünüzmü?

tabiiki görüştüm dün nerdeyse 3 saat aralılkı olarak kulağıma yapıştı telefon bütün işimi gücümü bırakdım birde o gıcık Vestel cıngılı beynimde halen inanın .....çünki; her seferinde telefon düşüyordu ve tekrardan en başdan her yeni çıkan elemana olayı anlatmak zorunda kalıyordum netice ne ldu dersiniz akşam saatlerinde bana yeni servis elemanları yollandı ama netice koca bir SIFIR oldu

aynen yaa yazık verilen paralara diyorum başkada bişi demiyorum ben yani daha çamaşır makinasını unutmuşum daha alınalı 3-4 sene bişi oldu kirleri çıkarmamaya başladı makina eski randıman alamıyoruz makinadan berbat yaa ne kir çıkıyo ne bir şey afedersin ama canım iç çamaşırlarda ki lekeleri bile çıkarmıyor sende kadınsın anlarsın beyaz çamaşırlarda sarımtırak bir lekeyle aynen öyle lekesiyle çıkıyor iyi bir makina onu bembeyaz çıkarması lazım yani dimi ama yok çıkarmıyor sinir ediyor benii
elektirkli süpürgesinede katılıyorum bizimkininde o metal kısmı açılan kısmı hani bir uzuyor bir kısalta biliyorsun ya orası bir kitlendi artık asla açamadık uğraş uğraş kaç yıl sonra kendi kendine açıldı kablosu koptuu ne bilim daha haqngisini sayayım ki

canım bendimde buzdolabım vestel aldığım günden beri su damlatıyor kaç kere servis geldi yapamadılar 3 kez aynı hatayı verince yenisiyle değişmeleri gerekir onuda yapmadılar alıp götürüyorlar dolabı aylarca gelmek bilmiyor düşünün en sonunda dolap vericez dediler yenisinden hala bekliyoruz şimdide bulaşık makinem parlatıcı alırken ses çıkartıyor ona bakmaya gelecekler bakalım o neler açıcak başımıza bende aynı senin gibi veste mi asla bir daha almam diyorum

tv imiz vestel sadece.aman aman düşman başına.ilk yıllar tamire gidiyordu hep.akıllandı maşallah bu aralar bişeyi yok bozulsun hemen gidip led tv alıcaz.bu sefer de korktu galiba beni atacaklar diye

benimde herşeyim arçelikkk malesef hiç memnun deilim özleliklede servisinden hiç memnun deilim sanki ürünleirni biz bozmuşuz gibi muamele yapıyorlar.. 1.5 senelik evliyim bulaşık makinam için 6 kez servis geldi en son deiştirin hiç memnun deilim elimde yıkıyorum dedimmm olmaz iki parçası deişmesi motorun yanması lazım dediii.. anca ozaman deiştirirz dediii.. baktım hayır yokkkk bidaha bulaşık makinası için aramadım.. çamaşır makina sararken yerinden çıkcak patlıycak giib oluyor 2 kez çagırdım dengesiz yük koymuşsun dedii o nedemek dedimm.. cvp aynen şu iç çamaşırlarını yıkarken içine havlu koyup yıkadıysanız dengesiz yük olur dedii.. resmen dalga geçiyorlar.. ütüm bozulduuuu onada bisürü şey söylediler.. buzdolabımın içi buz tutuyor ve kapısı kendiliginden açılıyor lastiginde sorun var onada bahane buldular dolabın kapagına bşy koymuycakmışımmm eeeeeeee nereye koyayım ya .. işte böleee annem beyaz eşyasını deiştircekti bosh aldırttım mis gibi çıktı.. siz siz olun arçelik almayın

Son düzenleme:
atractive aynen tatlım aldığım günden beri çamaşır makinasından aynı sorunları bende tıpa tıp yaşıyorum ve az parada vermedim targaya gelince sözde 2000 watt sözde diyorum çünki benim evde sadece el süpürgem BEKO o bile bundan daha iyi çekiyor evet dediğin gibi uzayan kısalan kısım bendekide aldığımdan 1 ay sonra elimde kalan of of of ki ne offf
uygar hayret ettim şu ana kadar bir tek buzdolabı sorunsuz gidiyor hayret onunda yakında çıkar kokusu zaten içindeki koku aldığım günden beri var anladınız sanırım kızlar
tv imiz vestel sadece.aman aman düşman başına.ilk yıllar tamire gidiyordu hep.akıllandı maşallah bu aralar bişeyi yok bozulsun hemen gidip led tv alıcaz.bu sefer de korktu galiba beni atacaklar diye
hayret kendine kendine adam olmuş oda bir başarı
seninkide ARÇELİK hayret vbanada bu sorunlardan sonra hemen herkes bu markayı sölemeye başladı amabende oldum olası genç kkızlığımdan beri sevmem bu markayı ya kızlar ne etcez peki bu markalarla nereye savaş açıcaz bide senin dediğin gibi minikgelin resmen ama resmen paramızla aldığımız mallarını sanki bize hediye etmiş lütuf etmişler gibi davanmıyorlarmı gerçi ben geçen gün bayağı iyi paraladım görüştüklerimi ama nafile ayaklanmamız lazım bunlara kanaatimce ne yapıcazz varmı yolunu bilen

Son düzenleme:
minikgelin ben bu başıma gelenlerden sonra şimdi yavaş yavaş VESTEL ürünlerini elden çkarıcam ama ilk başda yaptırmakdan vazgeçdiğim fırınımın yerine acilen fırın almak zaten ekstradan set üstü ocağım olduğu için ve yakın zamanda ev değiştirecğimden geçiçi olarak ama tabiiki sonrada kullanmak üzere midi fırın almak istiyorum varmı önerin yada annenize fırınlı ocakmıyoksa midi fırınmı adınız önerilere açığım kızlarr çok küçük hacimli olmamak kaydıyla davul olur midi olur her şey pişsin kek börek poğaça yemek ızgara vb

kardesım vestel teknık servıste calıştıgı halde herkese vestelden kaçının dandık dıyordu onu dınleyıp evıme hıç vestel sokmadım.kvalıdemde yenı almıştı çamasır makınası felaket bışı yaa 2 yıl dolsun atıcak onunla ugrasılmaz ya

Cinarefeninannesi keşke bunu bilseydim yada sizi tanıyor olsaydım kendi servis elemanları bile bunu diyebiliyorsa vay halimize vay vayy

benim de eşimin kuzeni vestel fabrikasında ürün kontrolörü, sakın yanına bile yaklaşmayın diyor. kullanılan parçalar son derece kalitesizmiş.

Nişanlımın amca kızı Vestel'de işe girmiş
Tv ve buzdolabını ona jest olsun diye mi artık ne maksatla bilemiyorum
oradan almışlar
ki hayatta evime sokmak istemediğim bir markaydı
hadi alıyorlar takıntı yapmayayım bi de diye susmuştum
vestelden aldık biz dediklerinde bişey diyemedim
bu yorumları okuyorum, bile bile göz göre göre ekstra masrafa gireceğimizi de biliyorum
durumları çok çok iyi olduğu halde bunu tercih etme sebeplerine anlam veremiyorum
bakalım bu haftaiçi gelecekmiş, inşallah sorun yaşamayız

Aman allahım bende dün gittim vestel çamaşır makinesi aldım

Can sağolsun, a dan zye bütün beyaz eşyalarım kahır sonucu Vestel oldu. siz yine bi çamaşır makinesiyle kalmışsınız. Benimde makinem koku yapıyor ona çözüm ararken buldum bu konuyu. Okuyunca uykum kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…