- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Öncelikle hastane den çıktıktan sonra acile gidince sarilik var 8 saat emzirin değer dusmezse alalım dendi yogun bakima. Değer düşmedi arttı alındı. Hastanedeyken mama verilmişti ama 1 gunde taburcu oldum kalan 2 gun sütum gelmedigi halde yanimdakiler vermedi mama (az verildi 1 gün 12 saat hiç verilmedi) çocuk memeyi alıyor 1 damla da olsa yeter denildi.3 bebekten 2si sarilik olur zaten.
Guvenilir bir hastane miydi? Emziremezseniz mama veriliyor normalde. Benim oyle oldu. Yogun bakima almak icin bahane bulunmus olmasinlar? Siz bosuna kendinizi yoruyorsunuz. Benim oglum 45 gun sarilik kaldi. Gittik geldik test yapildi. En sonunda gecti. Ama doktor hic dert etmedi. Fizyolojik sarilik bu.
Bunun disinda; tipini begenmemenizden anliyorum ki siz sadece logusasiniz. Yeni bebek yani hep yumus yumus mora yakon renk cogu killi tuylu bisiy olur.
Daha cok yeni. Ben 3 ayda logusaligi ancak atlattim.
Yalniz kalmayin. Kendinize de bebege de zarar verirsiniz.
Dedigim gibi siz sadece logusaligi agir yasiyorsunuz. Bu normal bir durum gecer. Hic olumsuzluga kapilmayin.
Ama neden bu kadar minik bebecikle yurudunuz anlamadim. Taksi minibus komsu akraba arabasi yok muydu hic bir imkan?
Tipine suan aşığım. İlk başta canım o kadar yandı ki emzirme için göğsümu herkes sikarken çocuktan nefret ettim bütün acı bunun için mi diye.
Es dosta gelince kimsemiz yok eşim ailesiyle görüşmüyor. Benim ablam vs yok arkadaş olarakta is dışında okul dışında kimseyle görüşmem. Küçükler arkadaşım var 2 tane saDece ve 1 tane univ arkadaşım başka ilde. Çocukluk arkadaşımdan biri zaten bu çocuk küçük tuhaf vs diyen.