Söyle aciklayim o zaman ben izine gidicem bu yaz ve dogal olarak kendi ailemle geçirmek istiyorum.Esimin ailesi zaten burda yaşıyorlar ve biz zaten öyle sık görüşmeyiz. Ama oraya gidince kv.ne alakaysa orda kalmamı istiyor kaç defa tartışma cıktı bu yüzden. Ama yok aynı.Esim bana haklısın tabiki kendi ailenle geçirmelisin diyor ama orda ya işte böyle işte şöyle ve bu durumdan biktim.Ha sorduğum şu ne yapayım yok dersem büyük kavga çıkacak biliyorum bu seferÖnceki konuyu bilmiyorum, bundan da bir şey anlamadım...
Sanırım yine kv sendromu...
Biraz açıklayıcı olsanız diyorum...
Yok zaten aileme gidiyorum ama sanki eşim bir gergin gibi.Hem işte tamam haklısın diyor hemde orda bir değişiyor benim anlamadığım ben zaten görüşmem bile onlarda öyle fakat orda birden işte torunları falan sevesileri geliyor ki burda aylarca görmezler ben çocukları alıp arada gitmesem umurlarinda degil.Milyon kez söyledim ama yokEşini ve onları dinleme ailene git.
Ne demek ben ailemi göremeyeceğim onlar için ne münasebet. Onlar kim ki? Eşin ne yapıyorsa yapsın. Git ailenle geçir.
Eşin de adam olsun o zaman. Geriliyorda da sen daha çok geril. Nefret ederim iki yüzlü insanlardan. Kendi kızlarına damatları böyle yapsa ne olurmuş acaba.Yok zaten aileme gidiyorum ama sanki eşim bir gergin gibi.Hem işte tamam haklısın diyor hemde orda bir değişiyor benim anlamadığım ben zaten görüşmem bile onlarda öyle fakat orda birden işte torunları falan sevesileri geliyor ki burda aylarca görmezler ben çocukları alıp arada gitmesem umurlarinda degil.Milyon kez söyledim ama yok
Ya zaten aldım biletleri ki geçen seneler artik yüzlerine dedim buraya gelince size ne oluyor diye.Ee çocukları özlüyoruz çok saçma yeri gelir aylarca arayıp sormazlar ki yakın evlerimiz görmemezlikten gelirler oraya varınca torunların.Guya millete iyi dede babanne gibi gözukucekler ama yemezler .Maalesef benim ailemle aynı yerde kalıyorlar ve çok yakın araları.Ailenin yanina nasil gidiyorsun bilmiyorum ama biletlerini simdiden aldirt, önceden planlamis izine belki mırınkırın yapamazlar..
Eşime sorsan ven seni zorluyormuyum diyor tamam zorlama yok ama sürekli ben onların gözlerini üstümde hissediyorum.Ya lac defa dedimki çok istiyorsan git onların orda yap tatilini.Hic bisey değil burda eşim bile aylarca arayıp sormazlar birbirlerini kaynimlarda öyle aile bağları baştan zayıf zaten.Orda bir şeyler oluyor bunlaraEşin de adam olsun o zaman. Geriliyorda da sen daha çok geril. Nefret ederim iki yüzlü insanlardan. Kendi kızlarına damatları böyle yapsa ne olurmuş acaba.
Şu ailelerinin etkisinde kalanlardan nefret ediyorum. Evlerden ırak inşaALLAH
Dediğim gibi umursamayacaksın bu tarz insanları yoksa hadsizlikleri artıyor.Eşime sorsan ven seni zorluyormuyum diyor tamam zorlama yok ama sürekli ben onların gözlerini üstümde hissediyorum.Ya lac defa dedimki çok istiyorsan git onların orda yap tatilini.Hic bisey değil burda eşim bile aylarca arayıp sormazlar birbirlerini kaynimlarda öyle aile bağları baştan zayıf zaten.Orda bir şeyler oluyor bunlara
Dediğim gibi umursamayacaksın bu tarz insanları yoksa hadsizlikleri artıyor.Eşime sorsan ven seni zorluyormuyum diyor tamam zorlama yok ama sürekli ben onların gözlerini üstümde hissediyorum.Ya lac defa dedimki çok istiyorsan git onların orda yap tatilini.Hic bisey değil burda eşim bile aylarca arayıp sormazlar birbirlerini kaynimlarda öyle aile bağları baştan zayıf zaten.Orda bir şeyler oluyor bunlara
Yok sessiz kalmam bilirler bana diyemezler ama eşim olunca iş değişiyor kaç defa dedim eşim e tabiki bu senin en doğal hakkın diyor sonrası bildiginiz gibiDiretin, tartışma çıkıyorsa çıksın.... 1 çıkar 2 çıkar ..sonra ses edemezler... Tavır yaparlarsa yapsınlar...bir süre sonra tavırda yapamazlar...aĝırlıĝınızı koyun...Ama sessiz kalırsan üste çıkmaya çalışırlar...tabi kolay deĝil..
Yok sessiz kalmam bilirler bana diyemezler ama eşim olunca iş değişiyor kaç defa dedim eşim e tabiki bu senin en doğal hakkın diyor sonrası bildiginiz gibiDiretin, tartışma çıkıyorsa çıksın.... 1 çıkar 2 çıkar ..sonra ses edemezler... Tavır yaparlarsa yapsınlar...bir süre sonra tavırda yapamazlar...aĝırlıĝınızı koyun...Ama sessiz kalırsan üste çıkmaya çalışırlar...tabi kolay deĝil..
Zaten biraz aklı basında insanlar olsa ben sizinle konusmuyorum bile yüzlerine de kaç defa demisimdir saklamam lafını.Benimde anlamadığım adam olana bir defa söylenir nedir bu yüzsüzlük bu cesaret.Dediğim gibi umursamayacaksın bu tarz insanları yoksa hadsizlikleri artıyor.
O zaman karşındakileri insan sayarak konuşma. Anladıkları dilden çıngar çıkararak konuş. Çirkinleş. Öyle bir çirkinleş ki ağızlarını açamasınlar.Zaten biraz aklı basında insanlar olsa ben sizinle konusmuyorum bile yüzlerine de kaç defa demisimdir saklamam lafını.Benimde anlamadığım adam olana bir defa söylenir nedir bu yüzsüzlük bu cesaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?